In cautarea unui loc de munca sau banii de la locul de munca actual nu ajung nici de intretinere? Ei bine, stii ca exista  o solutie pentru problema ta, daca esti dispusa sa accepti! Luati orice ziar din Romania; Deschide-l la pagina cu oferte de locuri de munca si vei gasi ca, pe langa cele cateva chelnerite si secretari, locurile de munca abunda pe piata pentru modelele care doresc sa faca videochat in Bucuresti. Venituri flexibile, consistente, posibilitatea studiilor continue, oferta pare tentanta si improbabil, nu-i asa?

Cu aceste informatii valoroase, du-te in cele din urma si aplica la studio.

Cu toate ca ziarele abunda in anunturile de locuri de munca, fetele sunt dispuse sa faca videochat, mai ales intr-un oras mic, unde piata este plina de astfel de studiouri.

Fetele sunt angajate pe baza unui contract de comision , si le revin acestora la 50% din veniturile colectate de studio dupa modelul lor.

Permiteti-mi sa explic: incheie colaborari cu studio cu mai multe site-uri straine, cum ar fi videochat. Site-urile sunt de fapt o interfata „prietenoasa”, prin care fetele ajung direct utilizatorilor. Cele mai multe studiouri din Romania care lucreaza cu site-uri care au cetateni in calitate de clienti și, uneori, europenii din SUA. Exista posibilitatea de a bloca accesul utilizatorilor romani, deci probabilitatea sa fie descoperite de catre cunoscuti se apropie de zero. Site-urile sunt cele care primesc bani de la utilizatori prin intermediul cardurilor bancare. Accesul chat-ul comun este liber, dar atunci cand un client intra in „privat” unul dintre modelele, conturile incep sa scada cu o rata de doi dolari pe minut. Din veniturile totale, de 65%, ajungând astfel la site-ul, cu restul de 35% sunt împartite intre studio si modelul. Banii vin intr-un cont de studio, care are obligatia de a plati impozit pe venit.

studio-videoDoar lucrand in mod legal si intr-un  videochat in Bucuresti poti fi sigur ca obtine toate conditiile pentru a face treaba si pentru a castiga o multime de bani pe termen lung. Din pacate, multe studiouri de videochat tinere promit luna un venit la interviu si apoi dezamagesc.

In principiu, studiourile de videochat ofera un model de videochat de invatat. Inainte de a incepe sa intri in direct, invatati de la modele cu experienta  ce subiecte sa se abordeze, cum sa vorbească cu membrii si multe alte trucuri care va vor ajuta sa salvati o multime de timp. Daca chiar vreti sa inveti, sa devii un model de top intr-o perioada mai scurta sau mai lunga, invinge orice ambitie.

Ca model de videochat, ai nevoie de un pseudonim pentru fiecare site pe care vei lucra. Numele tau real apare doar in contract si este confidential. Nimeni de la studio nu va dezvalui unor terte parti, este de pana la tine, daca doriti sa stiti ca activitatea in aceasta ramura. Dupa ce alegeti o porecla care te reprezinta, asigurati-va ca nu este utilizat pentru un alt model de videochat altcineva dupa ce vei construi o cariera cu el, va fi foarte greu sa-l schimbe. In plus, aveti nevoie pentru a construi povestea ta de viata, pentru a atrage mai multi membri platitori.

Alege sa faci videochat in Bucurestihttp://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2016/10/studio-video-chat-1024x765.jpghttp://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2016/10/studio-video-chat-150x150.jpgadminJobangajari videochat,angajari videochat bucuresti,studio videochat bucuresti,videochat bucurestiIn cautarea unui loc de munca sau banii de la locul de munca actual nu ajung nici de intretinere? Ei bine, stii ca exista  o solutie pentru problema ta, daca esti dispusa sa accepti! Luati orice ziar din Romania; Deschide-l la pagina cu oferte de locuri de munca si...Blog despre Bucuresti la zi