I. AVOCAT BUCUREȘTI – CABINET CÂNDEA LAW OFFICE

Avocații din cadrul Cabinetului Cândea Law Office vă oferă soluții optime cazului dumneavoastră. În prima etapă avocatul vă analizează situația pe baza susținerilor dumneavoastră și a actelor prezentate. Apreciem că acestă etapă este cea mai importantă în stabilirea relației client-avocat și a demersurile juridice care se impun în situația dumneavoastră.

Avocat colaborator Cândea Nasta-Ana și avocat Cândea Alin Sabin sunt membri ai Baroului București, având drept de practică pe întreg teritoriul țării. Astfel, avocatul din București vă poate reprezenta interesele pe tot teritoriul țării conform specializării deținute.

În acest sens avocat Cândea Nasta-Ana deține specializare pe segmentul Asigurărilor Sociale, Dreptul Muncii, Drept civil atât pe partea de consultanță cât și pe litigii în fața instanțelor de judecată. Avocat Cândea Alin Sabin este specializat în Drept comercial, Drept civil, Drept internațional public. Cunoștințele noastre profunde și expertiza ne permit să abordăm cu încredere cele mai complexe probleme juridice și să găsim soluții inovatoare.

Suntem conștienți că fiecare client are nevoi și obiective unice. De aceea, ne angajăm să oferim o abordare personalizată pentru fiecare caz. Ascultăm cu atenție preocupările și dorințele clienților noștri și ne adaptăm strategia pentru a atinge rezultatele dorite. Relația de încredere dintre avocat și client este prioritatea noastră, iar comunicarea deschisă și transparentă este esențială în toate etapele procesului nostru de lucru.

II. AVOCAT BUCUREȘTI – CONSULTANȚĂ ȘI REPREZENTARE

Avocat București îți oferă consultanță juridică specializată, pe următoarele arii de practică: drept civil, asigurări sociale, dreptul muncii, drept comercial, drept internațional public. Consultanța juridică poate fi orală sau scrisă, și acordată în baza unui contract de asistență juridică. Contractul de asistență juridică stabilește în esență, părțile contractului, obiectul acestuia, drepturile și obligațiile părților. În cadrul consultației juridice confidențialitatea informațiilor este garantată atât prin contractul de asistență juridică cât și prin lege.

O consultanță juridică poate preveni o problemă juridică gravă, sau poate diminua consecințele unei situații juridice. Pentru o corectă și completă informare asupra remediilor, consecințelor juridice este necesar să obțineți o consultanță juridică de la un avocat specializat pe aria de practică care se circumscrie situației dumneavoastră.

Unul dintre aspectele importante ale consultanței acordate de avocat este abordarea personalizată pentru fiecare client. Fiecare situație juridică are caracteristici unice și circumstanțe specifice. Prin ascultarea atentă și înțelegerea completă a situației, avocatul vă oferă soluții adaptate pentru fiecare client.

III. AVOCAT BUCUREȘTI – ASISTENȚĂ ȘI REPREZENTARE ÎN FAȚA AUTORITĂȚILOR PUBLICE ȘI A INSTANȚELOR JUDECĂTOREȘTI

Reprezentarea din partea avocatului în litigii este un element central al sistemului legal, asigurând că justiția este servită și drepturile părților implicate sunt respectate.

Avocații au un rol vital pentru asigurarea  asistenței  juridică clienților lor, pregătindu-i și reprezentându-i în fața instanțelor de judecată.

Rolul central al avocatului este reprezentarea clienților săi în sala de judecată. Avocații prezintă argumente și probe pentru a susține poziția clienților lor și încearcă să convingă instanța cu privire la dreptatea cauzei lor. Această reprezentare implică formularea obiecțiilor la probele sau mărturiile părții adverse și susținerea propriilor mărturii și argumente.

Asistență în sala de judecată se referă la situația în care clientul este prezent în sala de judecată, iar avocatul oferă sfaturi, consultanță și sprijin direct acestuia în timpul procesului. Avocatul poate comunica cu clientul pe parcursul administrări probelor, poate prezenta argumentele în numele acestuia și poate oferi îndrumare cu privire la proceduri și acțiuni specifice pe care clientul le-ar putea lua. În acest caz, clientul are o prezență activă și poate lua decizii în timpul procesului.

Reprezentarea în sala de judecată se referă la situația în care clientul lipsește fizic de la audieri și avocatul acționează în numele și în interesul său în instanță. În această situație, avocatul își asumă responsabilitatea de a reprezenta interesele clientului, de a prezenta argumente în numele său și de a lua decizii în măsura în care este necesar pentru cazul respectiv.

IV. AVOCAT BUCUREȘTI – ECHIPĂ DE AVOCAȚI EXPERIMENTAȚI

În măsura în care vă confruntați cu o problemă juridică,  vă informăm că abordăm practica juridică cu o atitudine inovatoare. Integrăm tehnologia de vârf și instrumentele digitale pentru a eficientiza procesele noastre și pentru a oferi servicii mai rapide și mai accesibile clienților noștri. Aveți posibilitate de a ne transmite problema dumneavoastră printr-un mesaj încărcat pe formularul de contact.

AVOCAT BUCUREȘTI - Servicii si consultantaadminServiciiavocat bucuresti,avocat drept civil,avocat pensiiI. AVOCAT BUCUREȘTI - CABINET CÂNDEA LAW OFFICE Avocații din cadrul Cabinetului Cândea Law Office vă oferă soluții optime cazului dumneavoastră. În prima etapă avocatul vă analizează situația pe baza susținerilor dumneavoastră și a actelor prezentate. Apreciem că acestă etapă este cea mai importantă în stabilirea relației client-avocat și a...Blog despre Bucuresti la zi