Te muti in casa noua sau vrei sa o vopsesti in exterior pe cea veche? Sau poate ca vrei sa schimib usile si ferestrele vechi sa le inlocuiesti cu altele cu geamuri termopane. Nu te grabi. Asigura-te ca urmezi pasii urmatori pentru a avea un rezultat la fel de bun ca al meu.

  1. Selectarea fereastrei potrivite pentru volumul de ventilatie necesar

architecture-809572_640Unul dintre scopurile cele mai importante ale unei ferestre este de a lasa ventilatia si de circulatia de aer proaspat si in afara si intre camerele tale. Decide ce tip de fereastra se potriveste nevoilor tale, acest lucru te va ajuta la determinarea tipului de fereastra. Multe camere au ferestre operabile, ceea ce inseamna ca ele pot fi deschise sau inchise dupa cum este necesar. Ferestrele fixe nu pot fi deschise si sunt folosite in camere care au ferestre mari expansive si sunt utilizate ferestre mici. In general, cele mai multe case au o combinatie de ambele tipuri.

  1. Alege ferestre care fac apel la interioare

In timp ce estetica exterioara a ferestrelor este importanta, aminteste-ti cum functioneaza ferestrele si fa apel la interioarele care pot crea o experienta placuta in interiorul casei tale. In bai – uite la ferestrele care va permita, in lumina, dar nu ofera unghiuri de vizualizare directe de la aer liber, in spatiile publice, si decide daca vederea justifica ferestre mari care lasa in interior lumina maxima si vedere sau in cazul in care functie de camera justifica ferestre diferite ca dimensiuni si forma

  1. Determina orientarea soarelui inainte de a alege ferestre

Daca in faza de proiectare a casei tale cu ajutorul unui arhitect sau antreprenor ia in considerare modul in care casa ta sta in raport cu rasaritul si apusul soaelui. In functie de unde locuiti intr-un punct de vedere geografic se poate crea prea mult soare pe zi in camera  de familie atunci cand te uitt la televizor sau prea mult soare in crestere in dormitor. Aceasta practica asigura casei tale, de asemenea, nu incalzeste si nu raceste nefiresc in timpul anotimpurilor lucrru care consta in facturi la utiliatți mai mari.

  1. Diferite ferestre operabile pentru aplicatiile tale unice

Multe case utilizeaza fereastra cercevelei clasic – ceea ce inseamna ca partea mobila a ferestrei se pot deplasa, fie in sus sau îi jos sau de la stanga la dreapta. Ferestrele cu geamuri termopane duble se pot deplasa in sus, in jos, se pot glisa pe orizontala. Daca vrei ferestre mai special vorbeste cu producatorul. Eu am gasit ceva asemanator la Asplast, pe bd Camil Ressu, nr 8, sector 3, dar cred ca majoritatea producatorilor pot face asta.

  1. Foloseste ferestrele ca punct focal al interioarelor tale

Daca ai vederi pitoresti, si vrei sa profiti de ele, sau arhitectura casei tale este unica, poti mixa stiluri de ferestre, forme, culori, si detalii pentru a pune in evidenta interioarele. Ferestre de golf, care sunt mai multe bucati de sticla plasate impreuna pentru a forma mai mult spatiu in interiorul casei si sunt ideale in bai, bucatarii si colturi de zi. Uita-te la modele unice montante pentru a le aduce la tine in interior.

Nu lasa ferestrele sa strice ambientul, creaza-le in asa fel incat sa iti puna in valoare caminul.

Cativa pasi inainte de geamuri termopaneadminServiciiferestre,geam termopan,geamuri termopan,pret termopane,rulouri exterioare,termopane preturiTe muti in casa noua sau vrei sa o vopsesti in exterior pe cea veche? Sau poate ca vrei sa schimib usile si ferestrele vechi sa le inlocuiesti cu altele cu geamuri termopane. Nu te grabi. Asigura-te ca urmezi pasii urmatori pentru a avea un rezultat la fel de...Blog despre Bucuresti la zi