Tehnologia, bat-o vina! Cred ca sunt una dintre cele mai dependente persoane de tehologie, prin simplul motiv ca nu pot trai fara telefon. Si nu orice fel de telefon – daca nu reusesc sa fotografiez sau sa filmez atunci cand am nevoie, sau sa trimit mai multe mesaje deodata, atunci prefer sa nu am telefon deloc.

Citesc e-mailuri, verific mailul si ma folosesc si de cateva aplicatii care ma ajuta sa-mi fac serviciul mai usor, toate astea de pe singurul meu telefon – un Samsung S4. E adevarat, nu este cel mai recent model al companiei sud-coreene, dar este mai mult decat suficient pentru lucrurile de fiecare zi.

Recunosc, am avut momente in care eram cat pe ce sa imi cumpar altul, dar daca telefonul nu e stricat, de ce sa-l schimbi?

Partea proasta a inceput atunci cand din greseala, intr-o zi am scapat telefonul si displayul meu a crapat, pur si simplu. Urmatoarele 30 de minute mi le-am petrecut pregatindu-ma psihic sa ma conving ca imi trebuie un telefon nou. Desigur, ideea imi suradea – probabil venise timpul sa imi schimb telefonul si asta era modul destinului de a-mi spune acest lucru. Totusi, un telefon asa cum imi place mie costa insa peste 2000 de lei, bani pe care, la drept vorbind, nu prea era dispusa sa-l platesc.

Asa ca, dupa o mica perioada de gandire am ajuns la concluzia ca un telefon nou ar fi prea scump. Drept pentru care am hotarat ca trebuie sa schimb doar displayul telefonului – cu siguranta aveam sa cheltui mai putini bani – speram eu 100-200 de lei.

mobile-6054Mare mi-a fost mahnire cand evident am aflat ca ma va costa mai mult. Serviceul la care am fos mi-a comunicat ca ar putea ajunge si la 700 de lei cu tot cu costurile de montare.

Am decis totusi sa nu ma dau batuta. Stiam cu siguranta ca trebuie sa existe in mediul online un site dispus sa imi vanda un display Samsung S4 la pret bun, si asa am ajuns sa iau legatura cu cei de la s.c. My Online Store s.r.l.,  sunand la numarul de telefon: 0742 051 848.

Sa fiu sincera 100 la suta, a durat ceva timp, pentru ca am tot dat peste site-uri care mai de care mai dubioase care desi vindeau displayuri la 70 de lei, nu prea imi inspirau incredere. Cusiguranta nu voiam sa cheltui banii aiurea fara sa primesc ce aveam nevoie.

Trebuie sa marturisesc ca cele doua zile in care am cautat display pentru Samsung S4 nu au fost deloc usoare pentru ca ma simteam pe alta lume. Gasisem prin casa un telefon vechi, simplu si aveam o durere acuta de degete de la cate mesaje a trebuit sa scriu – a fost ingrozitor!

Intr-un tarziu am reusit totusi sa gasesc serviceul perfect. Tot ce a fost nevoie sa fac eu a fost sa platesc si odata ce a ajuns displayul acasa sa-l duc la serviceul din colt. In felul asta am cheltuit putin peste 400 de lei si am reusit sa imi castig telefonul inapoi. Acum sunt din nou in contact cu toata lumea si am revenit la viata!

Cu putin noroc am gasit un display Samsung S4 la pret bunadminServiciiUncategorizeddisplay HTC Desire 626 pret,display LG G3 pret,display Lumia pret,display Samsung S4 pret,display Samsung S5 pret,isplay Iphone 6 pretTehnologia, bat-o vina! Cred ca sunt una dintre cele mai dependente persoane de tehologie, prin simplul motiv ca nu pot trai fara telefon. Si nu orice fel de telefon – daca nu reusesc sa fotografiez sau sa filmez atunci cand am nevoie, sau sa trimit mai multe mesaje deodata,...Blog despre Bucuresti la zi