Te-ai saturat de rutina serviciului ? Este acelasi vechi refren  ce  ti se pare  ca incepe cu plangeri si se termina cu mai mult de lucru?

studio video chatDaca acest lucru suna ca intalnirea de personal, este probabil timpul sa agiti putin lucrurile. Discutiile nu vor fi plictisitoare si neproductive daca incluzi un pic de imaginate si o oarecare urma de planificare.

Aici sunt opt ​​sfaturi care te pot ajuta sa creezi o conversatie interesanta si productiva. Iti vine sa crezi sau nu, eu le-am invatat intr-un studio de videochat, la Network System Communication, in Constanta si este uimitor cat de bine se aplica in toate domeniile in care se lucreaza cu oamenii.

Fa ceva diferit la inceputul fiecarei reuniuni.

Incepeti cu un citat inspirational sau poveste, sau un pasaj dintr-o carte de afaceri de vanzare, cel mai bine. Dedica o persoana diferita in fiecare saptamana ca sa  inceapa intalnirea cu propria lor idee, sau pune un subiect de discuție, care va incolti in mintea lor in alte directii decat munca.

Respecta scopul

De multe ori, intalnirile raman blocate pe un element de pe ordinea de zi care deviaza grupul de la problema discutata. Atunci incepe sa-si piarda oamenii interesul. Aduceti discutia inapoi la ideea initiala in orice discutie secundara. In acest fel veti fi sigur ca veti atinge elementele pe ordinea de zi repede.

Pastrat-l scurt.

Nimanui nu ii place o sedinta lunga, asa ca pastrati totul scurt si dulce. Daca aveti nevoie sa subliniati altceva, programati o alta intalnire. Oamenii nu vor groaza intalniri greoaie care indeplinesc obiectivele tuturor.

Pastrati-l pozitiv.

Nu transforma intâlnirea intr-o sesiune de plangeri. Setati nivelul de pozitivitate la prima intalnire si faceti-l o regula pentru toate reuniunile. Daca exista o problema, uita-te la rezolvarea ei cu o abordare de echipa, concentrandu-te pe urmatorul pas de rezolvare, mai degraba decat sa deplangi  problema in sine.

Asigurati fiecare persoana responsabila pentru intrare.

Faceti fiecare persoana responsabila pentru unele contributii la intalnire, fie ca este vorba raportul departament, o anecdota sau o idee unica sau inovatoare. Care va face sa se simta mai integrata in echipa.  Mai degraba decat sa fi vorbit in fata lor, ei pot adauga propriile informatii importante pentru discutie.

Modificarea locatiei.

Amintiti-va cum profesorii isi tin uneori ora pe gazon intr-o zi frumoasa. Nu exista nici un motiv pentru care sa nu puteti schimba locatia tinand sedinta in sala de conferinte o saptamana, cantina urmatoare, sau la un magazin de cafea local a treia saptamana. Daca nu puteti schimba locatii, schimba locurile obisnuite unde se aseaza oamenii. Oamenii tind sa stea in aceleasi locuri in fiecare saptamana, alaturi de aceiasi oameni. Incurajeaja-i pe toti sa se amestece si sa stea langa cineva langa care de obicei nu s-ar aseza.

Lasa distragerile afara.

Insufla regula „fara telefon mobil” si respect-o. Oamenii nu se pot concentra pe sarcinade fata atunci cand acestea primesc mesaje text altii, si ei nu se pot concentra atunci cand altii scriu mesaje text. Cand elimina distragerile, vei elimina nevoie sa te repeti.

Impartaseste vestile bune.

La sfarsitul fiecarei reuniuni, cere voluntari pentru a partaja o veste buna cu grupul. Apoi trimite toata lumea inapoi la munca. Vor pleca cu un bun sentiment general de a incepe ziua.

Pastrati acesti pasi simpli in minte si-ar putea fi surprins de faptul ca oamenii cu nerabdare la reuniuni si de fapt, le e dor de cazul in care acestea nu apar. Echipa ta va lega mai bine si veti avea un rezultat mai pozitiv atat pentru intalnirea si de afaceri.

Cum sa ai success in orice afacereadminJobangajari videochat,angajari videochat constanta,job videochat,job videochat constanta,loc de munca videochat,studio videochat constanta,videochat constanta,videochat constanta angajariTe-ai saturat de rutina serviciului ? Este acelasi vechi refren  ce  ti se pare  ca incepe cu plangeri si se termina cu mai mult de lucru? Daca acest lucru suna ca intalnirea de personal, este probabil timpul sa agiti putin lucrurile. Discutiile nu vor fi plictisitoare si neproductive daca incluzi...Blog despre Bucuresti la zi