In cazul in care o persoana din Statele Unite ale Americii vrea sa viziteze alte tari, inclusiv Romania, un permis de conducere international va fi necesar pentru a putea sa inchirieze o masina intr-o alta tara decat cea de origine. Chiar si companiile de rent a car Bucuresti, care au sucursale in diferite tari vor trebui sa vada un permis de conducere international inainte ca individul sa poata sa inchirieze un vehicul in aceasta tara.

Permisul international de conducere este o licenta speciala, care este utilizata de catre turisti intr-o alta tara, care le permite sa opereze un autovehicul in tara respectiva, fara a fi nevoie sa ia testul de conducere necesar pentru a obtine un permis de conducere in aceasta tara. Acest document indica functionarilor si companiilor de inchiriere de masini dintr-o alta tara ca individual are competenta de a conduce si in tara lor de origine. Individul trebuie sa detina deja un permis de conducere valabil in tara lor de origine si sa fie varsta in varsta de peste 18 ani. Unele agentii vor avea o limita de varsta mai ridicata, pana la 21 sau chiar 25.

Acest permis este utilizat impreuna cu permisul de conducere emis de tara individului de origine. In cazul in care individul este oprit pentru o incalcare de trafic in tara pe care o viziteaza, atat permisul de conducere cat si cardul de identitate trebuie sa fie predate autoritatilor. Permisul international de conducere contine informatii scrise in unsprezece limbi diferite, pentru a se asigura ca aplicantii legii locale vor fi in masura sa inteleaga informatiile.

Autorizatia nu este extensibila sau regenerabila si este valabila doar pentru un an de la data emiterii. De fiecare data cand este necesar un nou PDI, solicitantul va trebui sa completeze un nou formular de cerere.

img-20150910-waPermisul international de conducere este un lucru pe care trebuie neaparat sa-l aveti la indemana atunci cand apelati la rent a car Bucuresti  daca veniti dintr-o alta tara, chiar daca individul nu este de planificare pe obtinerea unei masini de inchiriere in tara pe care le viziteaza. Permisul international de conducere confera individului o alta forma de identificare foto si este tiparita intr-un numar de limbi diferite, pentru a permite persoanelor locale sa citeasca si sa inteleaga informatia, un mare ajutor in cazul in care alte forme de identificare sunt pierdute sau nu sunt intelese de catre oficialii locali. Pentru ca turistii sa nu aiba nevoie sa se deplaseze prin capitala fara un mijloc de transport decent, multe companii si-au deschis birouri de reprezentanta si parcuri auto chiar la iesirea din aeroport. In felul acesta masinile sunt la doar doi pasi distanta, gata sa ii duca pe turistii in frumoasa noastra tara. Disponibilitatea si comfortul sunt doua dintre atuurile firmelor de inchiriat masini, atuuri pe care se pune accent la orice ora. Este important sa lasam o impresie buna turistilor, sis a facem din tara noastra un loc placut si primitor. Serviciile de rent a car sunt, probabil, primul contact cu viata romaneasca, iar daca acestea este placut, intreaga experienta turistica va fi mai placuta.

La ce sa fie atenti turistii are apeleaza la rent a car BucurestiadminServiciimasini de inchiriat aeroport ieftin,masini de inchiriat aeroport otopeni,masini de inchiriat bucuresti ieftin,rent a car,rent a car bucuresti,rent a car otopeniIn cazul in care o persoana din Statele Unite ale Americii vrea sa viziteze alte tari, inclusiv Romania, un permis de conducere international va fi necesar pentru a putea sa inchirieze o masina intr-o alta tara decat cea de origine. Chiar si companiile de rent a car Bucuresti, care...Blog despre Bucuresti la zi