Sunt la cumparaturi pentru o masina second-hand, si am observat ca unele companii nationale de inchiriere de masini isi vand masinile lor. Cu toate acestea, eu sunt ingrijorat ca voi achizitiona un automobil care a fost condus la greu si este predispus la probleme mai tarziu. Este o idee buna sa cumpar o masina de inchiriere second-hand?

In timp ce stim cu totii ca masinile de la serviciile de inchirieri de masini au un fel de reputatie proasta pentru ca masinile care au suferit  din partea celor care le-au inchiriat, nu e nici o garantie ca orice automobil second hand,  scos la vanzare a fost abuzat in acelasi mod, daca nu cunosc personal istoria. De fapt, daca va cumparati o masina folosita la un dealer, s-ar putea, de fapt,  sa cumparati o masina care a trecut mai intai prin serviciile de inchiriere de masini.

Cand masinile de inchiriat sunt scoase din flota de inchiriere, acestea sunt vandute. In cazul in care nu sunt vandute din stocul de vanzari a companiei de inchiriere de masini, atunci de obicei acestea sunt vandute la o licitatie de masini in cazul in care acestea sunt de multe ori cumparate de dealerii auto care doresc sa le vanda pe loturile lor.

Un avantaj pentru care merita sa cumperi o masina folosita de la o companie de inchirieri auto este faptul ca acestea de multe ori vin cu o garantie de aproximativ un an, chiar  si masinile care nu mai indeplinesc conditiile de protectie de garantie ale producatorului original. Eu am reusit sa cumpar una de la unul din lanturile de inchirieri auto printr-o oferta de buy-back. Aceste caracteristici mi-au oferit ceva mai multa relaxare, drept pentru care nu mi-a fost greu sa cumpar o masina folosita.

ford-focus-Un alt avantaj este pretul. Cel putin in tarile straine, masinile care au fost scoase din flotele firmelor cu masini de inchiriat ajung sa coste chiar si cu 70-80% mai putin decat pretul initial, tocmai pentru ca nu sunt in forma lor cea mai buna.

De aceea, acest lucru iti da posibilitatea sa o reconditionezi chiar tu, fara griji, si mai ales, fara sa te gandesti ca vei cheltui prea mult. In medie, aceste masini sunt scoase la vanzare dupa maximum 5 ani de la introducerea in flota, in functie de utilizarea inregistrata. De ce sa cheltui mii de euro pe o masina noua, care oricum se va strica pe ici pe colo, cand poti cumpara una cu doar 2-3000 de euro si in care sa mai investesti un maximum de 1000 pentru a o readuce la forma initiala. Sa nu mai mentionam faptul ca este deja inmatriculata in tara noastra, drept pentru care nu va trebui sa platesti si inamtricularea, care stim ca uneori poate ajunge la preturi exorbitante. Eu mi-am asumat acest risc, si am cumparat de la Rentacar – Topcars, de pe Soseaua Pipera numarul 26, si nu regret. Am acum o masina ce arata ca si cum ar fi nou nouta si nu am cheltuit bani multi cu ea.

Sfatul meu este sa nu te grabesti, totusi, cand vrei sa cumperi o masina de inchiriat. Analizeaza bine, si vezi daca ai de ales intre mai multe modele, in felul acesta vei putea face alegerea cea mai convenabila. De obicei un compromis poate costa mai mult decat o investitie initiala mai mare. Calculeaza cu atentie!

Mai nou se cumpara masini de inchiriatadminAutoinchirieri auto,inchirieri auto bucuresti,inchirieri auto bucuresti ieftine fara garantie,inchirieri auto bucuresti otopeni,inchirieri auto in bucuresti,inchirieri masiniSunt la cumparaturi pentru o masina second-hand, si am observat ca unele companii nationale de inchiriere de masini isi vand masinile lor. Cu toate acestea, eu sunt ingrijorat ca voi achizitiona un automobil care a fost condus la greu si este predispus la probleme mai tarziu. Este o idee...Blog despre Bucuresti la zi