Plasturii de bataturi sunt un tratament medicamentos comercializat pentru indepartarea rapida si usoara a bataturilor. Sunt usor disponibile in majoritatea magazinelor si farmaciilor – chiar si in benzinarii. Acestea pot fi aduse relativ ieftine daca le cumperi fara a apela la sfaturile, indrumarile sau retetele medicului, iar singurul „avertisment” din cutia plasturilor de bataturi este ca nu ar trebui sa fie utilizate de persoanele cu diabet zaharat sau probleme circulatorii.

Cum se utilizeaza plasturii de bataturi?

Urmeaza toate instructiunile de pe ambalajul produsului. Daca ai intrebari, adreseaza-te medicului de familie sau farmacistului.

Acest medicament este utilizat numai pe piele. Pentru a evita iritarea, nu lasa acest produs sa intre in contact cu ochii, nasul, gura, zona inghinala. Daca totusi se intampla sa il folosesti in aceste zone, spala zona cu apa rece timp de 15 minute. Spala-te pe maini bine dupa utilizare.

Mai intai, inmoaie negul su batatura in apa calda timp de aproximativ 5 minute pentru a fi mai usor pentru plasture sa actioneze. Ulterior usuca bine. Medicul te poate indica sa utilizezi o piatra ponce pentru a indeparta cu grija straturile superioare de piele moarta dupa inmuiere si inainte de a aplica medicamentul. Aceasta indepartare a pielii moarte este doar pentru a ajuta medicamentul sa functioneze mai bine. Nu incerca sa freci negul sau batatura.

Daca utilizezi un lichid / gel, aplica cateva picaturi sau un strat subtire de medicament pentru a acoperi intreaga batatura, folosind aplicatorul, daca este prezent in cutia produsului. Ai grija sa il aplici numai pe zona afectata si nu pe pielea din jur. Se lasa sa se usuce timp de 5 minute. In functie de marca utilizata, poate fi necesar sa aplici medicamentul de doua ori cu fiecare tratament. Verifica pachetul de produse si urmeaza cu atentie instructiunile. Poti acoperi zona libera cu un bandaj. Repeta aceasta procedura de 1 pana la 2 ori pe zi timp de pana la 2 saptamani pentru bataturi si pana la 12 saptamani pentru negi sau conform instructiunilor medicului de familie.

Daca utilizezi un plasture sau bandaj medicamentos, poate fi necesar sa tai plasturele astfel incat sa acopere zona de tratament complet, dar sa nu atinga pielea din jur. Indeparteaza capacul de protectie si plasati plasturele / bandajul deasupra zonei. Lasa-l la loc conform instructiunilor ambalajului. Indeparteaza si plaseaza un nou plasture / bandaj conform instructiunilor (de obicei la fiecare 8 pana la 48 de ore, in functie de marca). Repeta aceasta procedura timp de pana la 2 saptamani pentru batatura si 12 saptamani pentru negi.

Dozajul se bazeaza pe starea ta medicala, tipul de produs / marca si raspunsul la tratament. Nu utiliza cantitati mari, nu aplica acest medicament mai des sau nu-l utiliza pentru o perioada mai lunga decat cea indicata. Starea ta nu se va imbunatati mai repede, dar sansa aparitiei efectelor secundare poate fi crescuta.

Utilizeaza acest medicament in mod regulat pentru a beneficia cel mai mult de acesta. Pentru a te ajuta sa iti amintesti, utilizeaza-l in acelasi timp in fiecare zi.

Daca problema ta persista sau se agraveaza sau daca crezi ca ai putea avea o problema medicala grava, solicita asistenta medicala imediata.

In concluzie, plasturii de bataturi sunt o alegere foarte buna in cazul in care te confrunti cu negi sau bataturi de care iti doresti sa scapi cat mai eficient si cat mai repede.

Merita sa investesti in plasturi de bataturi?adminProduseplasturi bataturi,plasturi bataturi eficienta,plasturi bataturi imbunatatire,plasturi bataturi mod de folosire,plasturi bataturi negi,plasturi bataturi siguranta,plasturi bataturi timp de folosire,plasturi pentru bataturiPlasturii de bataturi sunt un tratament medicamentos comercializat pentru indepartarea rapida si usoara a bataturilor. Sunt usor disponibile in majoritatea magazinelor si farmaciilor - chiar si in benzinarii. Acestea pot fi aduse relativ ieftine daca le cumperi fara a apela la sfaturile, indrumarile sau retetele medicului, iar singurul „avertisment”...Blog despre Bucuresti la zi