Un dulap rentabil si functional necesita pantaloni versatili si atemporali in stiluri care acopera activitatile zilnice majore de pe tot parcursul anului.

Cum sa construim un dulap puternic, cu pantaloni de dama

Asa ca, daca vrei sa obtii maximum din banii tai, pantalonii in culori neutre sunt alegerea potrivita. Neutrele includ negru, maro, alb, verde inchis, albastru si chiar albastru inchis. Acestea nu vor atrage prea multa atentie si se potrivesc de minune cu alte culori.

De asemenea, asigura-te ca pentru a asigura aceste culori de pantaloni asigura necesarul pentru diferite situatii- de la pantalonii de servciu, pana la cei potriviti intr-o zi de week-end la picnic. Iata decic e tipuri de pantaloni nu trebuie sa-ti lipseasca din dulap.

O pereche de pantaloni de dama bej (sau negru, daca vrei) Chino

Pantalonii scurti in culori neutre pentru o tinuta de vara chic & bine lustruita. Pentru toamna o pereche pantaloni scurti negri cu tocuri inalte.

Aceasta lista este un minim. In cazul in care cele mai multe dintre activitatile zilnice necesita imbracaminte sofisticata extinde-ti dulapul cu diferite stiluri, in cele mai bune culori neutre.

Pantaloni cu croiala buna

pantalonii prea mari sau stransi pot sa iti strice tinuta. Ori vor ajunge sa arate de  prost gust sau butucanosi.

Daca vrei ca sa arati sic, un deux-piece este cee ace iti trebuie.

Se potrivesc perfect, ofera o impresie profesionala si nu in ultimul rand, flateaza figura corpului tau!

Singura modalitate de a gasi pantaloni perfecti  care sa se potriveasca perfet pe corpul tau, pentru lungimea picioarelor tale este de a-I altera, cel mai porbabil, sau sa-I faci de la zero cu ajutourl unui croitor.

Daca vrei sa ii cumperi direct din magazine, atunci nu te sfii – probeaza-i. trebie sa iti imbratiseze corpul exact acolo unde trebuie. Multi pantaloni astazi variaza in dimensiune, desi acestia detin aceeasi eticheta de dimensionare. Asa ca nu conta pe eticheta de dimensiune, intrucat aceasta poate insemna altceva pentru un alt brand de moda.

Ceea ce multe femei nu inteleg este ca oricine poate purta toate tipurile de pantaloni, dar ca trebuie sa-i accesorizam diferit pentru a-i face sa functioneze pentru noi.

Practic, eu vorbesc despre a pune impreuna un outfit cu o pereche de pantaloni de dama care echilibreaza figura corpului.

20160831_145432In mod normal, o femeie cu forma corpului para ar purta maneca scurta pentru a ascunde curbele ei. Cu toate acestea, ea poate purta pantaloni skinny, atata timp cat acestia sunt simple si intr-o culoare solida, impreuna cu adaugarea unui top care va  adauga vizual plinatate pe partea de sus. O pereche de tocuri inalte va ajuta, de asemenea, prin a echilibra curbele corpului.

Este vorba despre crearea unui outfit pe silueta, care completeaza forma, proportiile si scara corpului tau!

O femeie cu forme generoase poate purta o pereche de pantaloni skinny, atata timp cat ea echilibreaza forma ei prin adaugarea de greutate mai mult pe partea de sus. In acest fel soldurile si coapsele ei vor fi mai putin evidente.

Pe de alta parte, o femeie cu un partea superioara a corpului proeminenta va trebui sa adauge o pereche de pantofi intr-o culoare tipatoare pentru a atrage atentia departe de aceasta. Este simplu sa te imbraci cu stil, trebuie doar sa accesorizezi si sa potrivesti.

Orice femeie poate purta pantaloni de damaadminProduseblugi dama,blugi dama rupti,blugi dama talie inalta,pantaloni dama,pantaloni dama office,pantaloni dama talie inaltaUn dulap rentabil si functional necesita pantaloni versatili si atemporali in stiluri care acopera activitatile zilnice majore de pe tot parcursul anului. Cum sa construim un dulap puternic, cu pantaloni de dama Asa ca, daca vrei sa obtii maximum din banii tai, pantalonii in culori neutre sunt alegerea potrivita. Neutrele includ...Blog despre Bucuresti la zi