Plicurile de curierat personalizate sunt realizate din polietilena coextrusta. Acestea sunt albe la exterior si negre la interior, pentru a se asigura sigilare si siguranta maxima Ambalajele de curierat cu clapeta adeziva, sunt folosite pentru expedierea documentelor sau a produselor de curierat. Acestea sunt produse cu o grosime de 60 de microni si aditivi de elongatie. Odata sigilata punga de curierat, nu mai poate sa fie desigilata fara a fi deteriorata. La cerere, se pot face ambalaje de curierat personalizate, imprimate la 1-6 culori liniare sau policromie.

curier1Ambalajele de curierat se pot comanda la set de 100, 300 sau 1000 de bucati. Preturile sunt negociabile. Ambalajele pentru curierat sunt prevazute cu o clapeta cu adeziv destul de puternic. Aceste pungi cu bule de aer, ofera protectie si siguranta produsului in timp ce este transportat. Pe langa impermeabilitatea ce se doveste a fi vitala, aspectul si utilitatea plicurilor, garanteaza transportul oricarui tip de document in conditii sigure. Exista si pungi de plastic, cu inchidere tip fermoar, cu benzi de scriere. Pungile/ambalajele se numesc Zip-Lock sau pungi Minigrip.

Aceste plicuri, reprezinta o metoda mai sigura de transport oriunde in tara. Rolul plicurilor de curierat este dublu: de promovare si de protectie. Ambalajele se pot personaliza la cerere in 1-6 culori cu logo-ul companiei dumneavoastra, numele si datle de contact chiar. Acestea sunt prevazute cu o clapeta adeziva permanenta care sigileaza tot plicul si odata lipit, nu se mai poate desface intr-un mod invizibil. Este perfect sigilat. Designul este ales de fiecare in parte si logo-ul la fel. Ambalajele pot fi tiparite cu cod de bare sau numere unicat. Se pot face pungi la comanda, de diferite dimensiuni si culori.

Acestea se pot personaliza in toate modurile posibile cerute de client. Pe plicuri, se pot imprima diferite animatiii si culori. Plicuri personalizate, vin ambalate in pachete, la comanda, fiind etichetate individual, cu livrarea in ambalaje colective. Ambalajele pentru curierat sunt niste ambalaje utile,  care se folosesc in expedierea documentelor prin curier. Ambalajele pentru curierat sunt folosite de companii mari dar si de cei care folosesc serviciile de curierat. Acestea sunt prevazute cu o clapeta adeziva permanenta care sigileaza tot plicul si odata lipit, nu se mai poate desface intr-un mod invizibil.

Este perfect sigilat. In acest fel, toate trimiterile postale ajung mereu in siguranta la destinatie. Orice plicuri se pot personaliza si se pot crea dupa modelul dorit. Un set contine de regula 100 de bucati, insa pot fi si mai multe in set. Pungile de curierat cu clapeta adeziva, sunt folosite pentru expedierea documentelor sau a produselor de curierat. Acestea sunt produse cu o grosime de 60 de microni si aditivi de elongatie. Odata sigilata punga de curierat, nu mai poate sa fie desigilata fara a fi deteriorata. La cerere, se pot face pungi de curierat personalizate, imprimate la 1-6 culori liniare sau policromie.

Designul este ales de fiecare in parte si logo-ul la fel. Pungile pot fi tiparite cu cod de bare sau numere unicat. Se pot face pungi la comanda, de diferite dimensiuni si culori. Acestea se pot personaliza in toate modurile posibile cerute de client. Pe plicuri, se pot imprima diferite animatiii si culori. Plicuri personalizate, vin ambalate in pachete, la comanda, fiind etichetate individual, cu livrarea in ambalaje colective.

Pungile de curierat se pot comanda la set de 100, 300 sau 1000 de bucati. Preturile sunt negociabile. Plicurile de curierat personalizate sunt folosite pentru transportul anumitor documente sau obiecte in siguranta maxima. Acestea pot fi fabricate din polietilena alba LDPE sau din polietilena coextrudata, adica este folie neagra in interiorul pungii si folie alba in exterior. Grosimea unui plic poate ajunge la 50-100 microni. Acestea se pot imprima flexografic 1-6 culori, cu o acoperire de 30-100% din toata suprafata plicului.

Plicurile de curierat personalizatehttp://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2019/01/curier1.jpghttp://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2019/01/curier1-150x150.jpgadminProduseambalaje curierat,fabrica de pungi,plicuri curierat personalizate,pungi curier,pungi curier personalizatePlicurile de curierat personalizate sunt realizate din polietilena coextrusta. Acestea sunt albe la exterior si negre la interior, pentru a se asigura sigilare si siguranta maxima Ambalajele de curierat cu clapeta adeziva, sunt folosite pentru expedierea documentelor sau a produselor de curierat. Acestea sunt produse cu o grosime de...Blog despre Bucuresti la zi