Prima zi la o gradinita privata Otopeni este foarte importanta si din acest motiv, va trebuie sa fie o reusita din toate punctele de vedere, atat pentru dumneavoastra ca parinte cat si pentru cel mic. In acest sens, este foarte important sa va pregatiti din timp copii pentru aceasta mare incercare din viata sa. Trebuie sa fiti mereu sinceri cu el, si sa ii expuneti exact care este situatia, si de ce trebuie sa mearga la gradinita. Totodata, despre prima zi de gradinita, mai putem spune ca este un moment unic in viata fiecarui copil, si ar trebui sa reprezinte un moment de bucurie atat pentru cel mic cat si pentru parinti. Insa in unele situatii lucrurile nu stau chiar asa, si este posibil sa apara unele situatii stresante, suparari, si lacrimi varsate, atat din partea celui mic cat si a parintilor. Acest lucru este o urmare a faptului conform caruia cei mici devin nelinistiti atunci cand se apropie acea zi in care trebuie sa mearga la gradinita, si sa se desparta pentru cateva ore de parinti. In cazul in care va trebui doar sa va mutati copilul la alta gradinita lucrurile sunt mai clare, deoarece nu va mai fi la fel de intensa despartire, si cel mic va sti la ce sa se astepte. Insa pentru momentul in care veti duce copilul pentru prima data la gradinita, situatia este ceva mai complicata.

F
F

Este foarte important sa ii explicati celui mic anumite lucruri despre o gradinita privata Otopeni, in cazul in care acesta este locul in care veti dori sa il inscrieti. Trebuie sa ii prezentati activitatile pe care le va avea in cadrul orelor petrecute la gradinite, si fatplul ca va avea mereu ocazia sa cunoasca lucruri noi, si sa interactioneze cu alti copii. Totodata, despre gradinita mai putem adauga ca este primul pas pe care un copil il face pentru a se integra ulterior in colectivitate, si in societate. Astfel, se poate dezvolta corect din toate punctele de vedere, deoarece va avea ocazia sa petreaca cateva ore intr-un spatiu cu totul noi fata de cel de acasa, si se va desparti pentru o anumita perioada de parinti. Apoi, el se poate integra in colectivitate, si in mediul educational, iar provocarile sociale si scolare vor fi trecute cu brio. Atunci cand veti dori sa va inscrieti copii la gradinita, in calitate de mama, este foarte important sa stiti ca alegerea pe care o veti face este cea mai potrivita. Nu trebuie sa aveti sentimente de vina, frica sau neliniste, deoarece acestea pot fi transmise foarte usor la cel mic, iar frica de necunoscut a acestuia va spori foarte mult. Trebuie sa va ganditi la faptul ca este cea mai buna alegere pentru el si pentru dumneavoastra, iar cel mic va fi dus intr-un loc in care se poate dezvolta corect. Experienta unui copil legata de prima zi de gradinita este influentata foarte mult si de sentimentele si de atitudinea parintilor.

Cei mici incep sa planga atunci cand sunt adusi la gradinita pentru prima oara, deoarece considera ca au fost lasa-ti acolo pentru totdeauna, si ca parintii nu se vor mai intoarce dupa ei. La aceasta varsta, copilul nu poate percepe notiunea timpului, si nu poate intelege nici faptul ca dupa cateva ore el se va intoarce acasa. De asemenea nu poate pricepe nici de cel ati ales sa il lasa-ti singur intr-un loc cu straini si se simte abandonat si neiubit. Trebuie sa puneti aceste lucruri la punct, si sa ii explicati inainte de prima zi de gradinita celui mic, care sunt motivele pentru care trebuie sa faca acest lucru. Asa am facut si eu, chiar daca a fost un pic mai greu la inceput, am reusit sa trec peste perioada de adaptare. Pe cel mic l-am inscris la Engel&Bengel, dupa ce am avut o discutie prealabila cu acestia sunand la numarul de telefon: 021 313 22 64.

Prima zi la o gradinita privata OtopeniadminEducatiegradinita cu predare in limba germana otopeni,gradinita germana otopeni ilfov,gradinita particulara otopeni,gradinita privata otopeni,inscriere gradinita particulara otopeni ilfov,kindergarten otopeniPrima zi la o gradinita privata Otopeni este foarte importanta si din acest motiv, va trebuie sa fie o reusita din toate punctele de vedere, atat pentru dumneavoastra ca parinte cat si pentru cel mic. In acest sens, este foarte important sa va pregatiti din timp copii pentru aceasta...Blog despre Bucuresti la zi