Traind in Romania ne-a creat impresia ca nu oricine poate ajunge sa isi traiasca visele, ci doar cei care stiu unde si pe cine sa plateasca. Inca de mica am fost obisnuita sa merit ceea ce primesc, drept pentru care munca pentru a-mi atinge scopurile nu m-a indepartat niciodata, ci doar m-a impulsionat mai tare.

Dupa ce am absolvit liceul am hotarat impreuna cu parinti ca este momentul sa plec intr-un oras mai mare, pentru a avea mai multe oportunitati, dar si pentru a incerca sa imi cladesc o viata, departe de coruptia oraselor mici. Putine stiam atunci despre coruptia din orasele mari, insa asta este o alta poveste. Odata plecata, am reusit sa trec prin primul an de facultate destul de usor. Parintii inca imi trimeteau tot ce aveam nevoie, asa ca aveam destul timp sa invat. Problemele au aparut abia de prin anul doi, odata cu necesitatea mai mare. Asa ca am decis sa imi caut un loc de munca, insa unul care sa merite efortul. Nu eram deci dispusa sa muncesc doar ca sa supravietuiesc ci vroiam intr-adevar sa muncesc pentru a economisi niste bani, pentru ca incepeam sa devin constienta ca nicaieri in Romania nu voi putea sa ajung sa imi construiesc cariera pe care mi-o doresc.

Nu va ganditi ca imi doresc de la viata un destin luxos, ci doar unul bine asezat si bine cosntruit. Astfel, am decis ca este cazul sa incep sa strang banii pe crae va trebui sa ii investesc mai departe in castigarea unui loc de munca in domeniul pe care mi-l doream, pentru nivelul pentru care ma pregateam deja – adica unul de manager.

115023Constienta ca la varsta mea, foarte putini oameni mi-ar oferi increderea de care aveam nevoie, stiam ca va trebui sa le ofer altceva pentru a le castiga increderea. Asa ca am inceput sa caut joburi bine platite. Printre ele, am ajuns sa fac videochat la studio, si trebuie sa recunosc ca a fost cel profitabil job pe care l-am avut.

Lola High Class a fost studioul care mi-a oferit oportunitatea de a lucra intr-un mediu pozitiv, care m-a incurajat sa ajung mai departe. Imi amintesc ca dupa un singur telefon la 0753 114 479 am stabilit un interviu si am ajuns, nici doi ani mai tarziu sa am destui bani cat sa lucrez in orice domeniu ii doresc, insa, am primit ceva mai bun. In mai putin de doi ani am ajuns manager chiar pentru studioul pentru care am inceput sa lucrez.

Desi puteam sa raman in continuare manager in acel studio, am decis sa imi creez propria afacere, pentru ca ajunsesem sa am destui bani in cei trei ani lucrati acolo, din care unul pe post de manager.

Am impartasit aceasta experienta cu voi, pentru ca imi doresc ca toate fetele sa inteleaga ca nu trebuie sa se multumeasca cu putin, si in niciun caz, nu trebuie sa se multumeasca cu putin pentru tot restul vietii. Viata este menita sa fie traita, sa fie presarata de succes si bucurii, iar pentru asta nu inseamna decat ca trebuie sa muncim – nicio problema. Important este sa va mentineti visul intre prioritatile voastre si sa nu va pierdeti in joburi de rutina, joburi care sa va inchida intr-o realitate pe care nu v-o doriti.

Prin videochat la studio iti poti construi o carieraadminJobangajari videochat,angajari videochat bucuresti,job videochat,job videochat bucuresti,loc de munca videochat,studio videochat bucuresti,videochat bucuresti,videochat bucuresti angajari,videochat de acasa,videochat la studioTraind in Romania ne-a creat impresia ca nu oricine poate ajunge sa isi traiasca visele, ci doar cei care stiu unde si pe cine sa plateasca. Inca de mica am fost obisnuita sa merit ceea ce primesc, drept pentru care munca pentru a-mi atinge scopurile nu m-a indepartat niciodata,...Blog despre Bucuresti la zi