Chiar daca iPhone 6 si 6 Plus au avut un record de succes, cu peste 74 de milioane de vanzari în doar un sfert de ora, potrivit datelor publicate de Apple, multi utilizatori au raportat bug-uri in timpul utilizarii lor. Cu toate ca bug-urile par a fi de natura temporara, ele pot deranja utilizatorii. Si de ce nu i-ar deranja? Ei au avut asteptari ridicate de la cel mai nou iPhone si acesta nu a livart pe masura asteptarilor.

Recent multi proprietari  de iPhone 6 și 6 Plus au raportat ca ecranul tactil al dispozitivului lor devine dintr-o data negru si nu răspunde la comenzi, fara nici o noima. Nu conteaza de cat de multe ori incearca sa atinga ecranul tactil, nu pare sa raspunda deloc. Cu alte cuvinte, iPhone-ul lor pare sa se fi stricat. Si voi va consfruntati cu aceasta problema? Iata cum puteti pune capat acestui bug incurcat. Hai sa verificăm!

Un motiv principal pentru care ecranul tactil  nu raspunde poate fi  legat de petele uleioase. Atunci poti verifica cu o privire atenta la ecran sub lumina soarelui. Curatati ecranul cu o carpa din bumbac moale. Verificati din nou, in cazul in care ecranul este curat complet. Acest lucru ar putea rezolva problema cand telefonul nu raspunde la touch screen; dar daca nu, continuati sa cititi mai jos pentru alte solutii posibile.

Reporniii iPhone-ul

Uneori bug-urile mici pot fi usor de reparat doar prin descarcarea telefonului iPhone 6/6 Plus si repornirea acestuia dupa un timp. De-a lungul timpului unele erori tehnice au tendinta de a se ivi dupa utilizare constanta, rezultand intr-un comportament neobisnuit, cum ar fi, trosniri bruste ale ecranului tactil sau aplicatiile care nu mai raspund. Desigur, ar putea exista alte motive viabile, de asemenea, dar nu se poate exclude varianta de bug-uri care ar putea rezulta din utilizarea non-stop a iPhone-ului. La urma urmei, este doar un dispozitiv facut de om.

Cum se restartează iPhone 6 și 6 Plus?

iphone-6-pluȚineti apasat butonul Home dintr-o data pentru a reporni iPhone-ul. Asteptati un timp si apoi porniti-l din nou. Sa speram ca, ecranul tactil va incepe sa functioneze ca de obicei.

Restaurarea iPhone-ului

Restaurarea iPhone-ului ca nou – ar putea ajuta doar. Aceasta poate parea a fi un pic radical, dar are potentialul de a rezolva problema. Inainte de a trece mai departe cu acest proces, asigurati-va ca ati slavat tot ce aveti nevoie din telefon pe un alt dispozitiv, pentru ca ersetarea din fabrica va duce la pierderea acelor date

Deschideți icloud de la Mac.

Autentificati-va cu ID-ul Apple si parola.

Odata ce sunteti conectat, apasați pe „Find My iPhone”.

Acum, faceti clic pe „All Devices”.

Selectati iPhone-ul pe care doriti sa-l stergeti din lista.

Dupa ce faceti clic, veti vedea locatia exacta a iPhone-ului. In paralel, va exista un mic pop-up cu optiuni diferite; una dintre ele este „Erase iPhone”, faceti clic pe asta.

Vi se va solicita sa confirmati operatia. Pur si simplu faceti clic pe „sterge”.

Conectati iPhone la Mac sau PC-ul.

Lansati iTunes.

Selectati dispozitivul din meniul din stanga sus.

Faceti clic pe Restaurare iPhone.

Faceti clic pe Restore si actualizare.

Asta este tot. pe mine, cei de la SC My Online Store SRL, m-au invata asta cand am ajuns la ei crezand ca mi s-a stricat telefonul. De fapt, al meu era doar putin „obosit”.

S-ar putea ca un display iPhone 6 la pret bun sa nu fie rezolvarea care iti trebuieadminServiciidisplay HTC Desire 626 pret,display Iphone 6 pret,display LG G3 pret,display Lumia pret,display Samsung S4 pret,display Samsung S5 pretChiar daca iPhone 6 si 6 Plus au avut un record de succes, cu peste 74 de milioane de vanzari în doar un sfert de ora, potrivit datelor publicate de Apple, multi utilizatori au raportat bug-uri in timpul utilizarii lor. Cu toate ca bug-urile par a fi de natura...Blog despre Bucuresti la zi