Probabil va intrebati si dumneavoastra daca este indicat sa luam in calcul o colaborare cu o firma de curatenie, sau daca va trebui sa ne ocupam chiar noi de curatenia din casa noastra, sau din spatiile in care ne desfasuram activitatea profesionala. Oricum, parerile sunt impartite in acest sens, si spunem acest lucru deoarece unele persoane considera ca este mai potrivit sa colaboram cu o companie specializata in acest domeniu, altele sunt de parere ca mai degraba ne ocupam noi de curatenie. Astfel, din acest motiv ne-am gandit ca in cele ce urmeaza sa va prezentam cateva lucruri din casa, cele mai murdare, pe care uitam sa le curatam, dupa care dumneavoastra veti decide daca este indicat sa ne ocupam chiar noi de curatirea lor, sau ar trebui sa apelam la o firma de curatenie. Unul dintre cele mai murdare lucruri din casa este cu siguranta vasul de toaleta, iar acesta are chiar si o reputatie in acest sens, si se adapostesc zeci sau poate chiar sute de germeni si bacterii. De cele mai multe ori nu ne dam seama ca aceste lucruri sunt chiar atat de murdare, si amanam de fiecare data curatarea lor.

bucket-303Un alt obiect unde se gaseste mizerie, este telefonul mobil, iar despre acesta mai putem adauga ca poate gazdui de 10 ori mai multe bacterii decat in cazul unui vas de toaleta. Acest lucru este posibil deoarece atingem de nenumarate ori pe zi telefonul cu mainile murdare. In aceste conditii, este indicat sa luati in considerare stergerea telefonului mobil cu servetele dezinfectante in fiecare zi, iar aceasta practica poate reduce semnificativ numarul de bacterii de pe  acesta. Si tastatura unui sistem pc, adaposteste un numar mare de bacterii, iar numarul acestora poate ajunge chiar si pana la de 200 de ori mai multe decat in cazul vasului de toaleta. Motivele pentru care acest lucru este posibil este reprezentat in primul rand ca tastele se pot umple de praf, celule moarte, si in dese randuri chiar si cu resturi de mancare. Fie ca recunoastem sau nu, fiecare dintre noi a mancat cel putin odata in faca calculatorului si deasupra tastaturii. Aceste firimituri sunt cele care pot hrani colonii de microbi. Tastatura este unul dintre cele mai murdare lucruri si din cauza faptului ca aceasta este atinsa de multe ori cu mainile murdare, si nu de multe ori luam in calcul posibilitatea de a o curata.

Printre obiectele murdare din casa noastra mai putem aminti si de periuta de dinti, si chiar daca aceste informatii nu sunt pe placul nostru, ne pot ajuta sa luam o decizie corecta in perioada urmatoare pentru o sanatate mai buna. In aceste conditii, putem spune ca periuta de dinti este un lucru ce poate adaposti un numar incredibil de mare de baterii, iar acest lucru este posibil si prin faptul ca ele raman ude dupa folosite, si atrage ca un magnet micro organismele din aer. Puteti curata acesti obiect in cazul in care o veti lasa in apa de gura, sau in apa cu alcool, deoarece in acest fel bacteriile vor fi eliminate. Nu in ultimul rand este indicat sa inlocuiti periuta de dinti cat de des putem. Acestea sunt cateva dintre cele mai murdare obiecte din casa noastra, si este interesant si totodata ciudat sa vedem cat de periculoase pot fi pentru sanatate anumite lucruri. Din acest motiv, consider ca trebuie sa ne preocupe mereu curatenia din casa noastra, deoarece asa vom avea grija de sanatatea noastra si a celor din jur. Am avut ocazia sa colaborez cu o companie din acest domeniu, al serviciilor de curatenie la domiciliu, si nu am apelat la ei pentru ca imi era lene sa ma ocup eu de curatenie, si pentru simplul fapt ca nu aveam timp pentru acest lucru. Am colaborat cu cei de la SC Cribo Clean SRL, primind un numar de telefon de la un prieten, 0722 597 230.

Sa colaboram cu o firma de curatenie?adminServiciicuratenie la domiciliu,firma de curatenie,firme de curatenie,firme de curatenie bucuresti,servicii curatenie,servicii curatenie bucuresti,spalat mochetaProbabil va intrebati si dumneavoastra daca este indicat sa luam in calcul o colaborare cu o firma de curatenie, sau daca va trebui sa ne ocupam chiar noi de curatenia din casa noastra, sau din spatiile in care ne desfasuram activitatea profesionala. Oricum, parerile sunt impartite in acest sens,...Blog despre Bucuresti la zi