Afectiunea reprezentata de un herpes la gura este una destul de deranjanta, deoarece poate prezenta usturimi, mancarimi si arsuri. Din pacate, majoritatea persoanelor se confrunta cu problemele de acest tip, iar herpesul se caracterizeaza de fapt prin aparitia unor vezicule cu lichid clar, pe buza, sau un coltul buzelor. De cele mai multe ori aceste vezicule sunt dureroase si inflamate. Virusul este prezent in organism inca din copilarie, si apare de cele mai multe ori prin contactul cu o persoana deja infectata. Apoi, acest virus va ramane pentru toata viata in organism, si se va manifesta atunci cand sistemul imunitar este slabit, si nu numai. In ceea ce priveste aparitia unui herpes la gura, putem adauga ca se poate produce ca urmare a infestarii. Astfel, principala cauza ce duce la aceasta infestare cu herpes la gura este slabirea sistemului imunitar, atunci cand virusul prezent in organism erupe, si recidiveaza de fiecare data cand avem probleme de sanatate. Despre cauzele secundare ce pot duce la aparitia unui herpes la gura, putem aminti urmatoarele situatii. Temperaturile scazute, gripa sau raceala, perioada de menstruatie, si dereglarile hormonale. De asemenea ceea ce poate duce la aparitia unui herpes sunt si alimentele ce pot provoca alergii, consumul excesiv de bauturi, expunerea la radiatii solare, extractiile dentare, procedurile de infrumusetare faciala, si nu in ultimul rand perioada de sarcina.

lips-150003_1280Odata ce acest virus si-a facut aparitia in organismul nostru, nu vom reusi niciodata sa scapam de el, si putem doar sa il tratam pentru a scurta durata herpesului. Virusul va trece apoi din nou in stare latenta, si va erupe de fiecare data cand sistemul imunitar este unul deficitar. In cazul unor persoane acest virus poate erupe chiar si de trei ori pe an, iar in aceste conditii, trebuie sa gasiti un tratament eficient pentru stoparea sa. In ceea ce priveste simptomele acestui herpes la gura, putem spune ca in prima faza nu este prezent nici un simptom, insa dupa ce herpesul se instaleaza, isi fac aparitia senzatiile de mancarime, usturime, si o temperatura mai mare decat de obicei la nivelul buzelor. Aceste vezicule, destul de dureroase umplute cu lichid se sparg de cele mai multe ori dupa aproximativ sapte zile din momentul in care au aparut, iar apoi se va forma o crusta galbena ce se va usca in aproximativ cinci zile fara a lasa cicatrici. Printre simptomele reprezentate de instalarea unui herpes la gura, putem aminti inflamarea buzei si a gatului, febra, cresterea nodulilor limfatici, de la nivelul gatului, si salivarea excesiva la copii.

Cu siguranta in cazul in care va confruntati cu aceasta problema, aveti nevoie de un tratament pentru herpesul la gura, si din fericire exista posibilitati prin care putem scapa mai repede de aceasta afectiune. Insa nu trebuie sa va ganditi ca un tratament de acest tip va ajuta sa scapati de herpes definitv, ci doar va avea rolul de a micsora durata in care este prezent, si de a ameliora simptomele atunci cand acest virus va recidiva. Totodata, despre aceste tratamente mai putem spune ca difera in functie de recurente, iar atunci cand un herpes apare pentru prima data, sunt necesare medicamentele antivirale, pastile, ce pot duce la reducerea durerii si la vindecare. Apoi, in cazul in care acest virus este prezent de mai mult timp in organismul nostru, este necesara aplicarea unui tratament local, sub forma unor creme ce pot preveni inflamatia si pot usca herpesul. Atunci cand herpesul apare destul de frecvent, este indicat sa luati medicamente antivirale, pentru a reduce in timp recurentele. Pentru a ameliora durere, si senzatia de mancarime si usturime, este indicat sa consumati o apa de gura care are si proprietati analgezice. Este indicat sa tineti cont de aceste informatii pentru a trece mai usor peste problemele cauzate de aparitia unui herpes la gura. Eu comand produse de la Sodimed SRL, si sun de fiecare data la numarul de telefon: 0214086333.

Totul despre herpes la guraadminSanatateherpes bucal,herpes la gura,herpes oral,tratament herpes,tratament herpes bucal,tratament herpes la gura,tratament herpes oral,tratament natural herpes oral,tratament rapid herpes oralAfectiunea reprezentata de un herpes la gura este una destul de deranjanta, deoarece poate prezenta usturimi, mancarimi si arsuri. Din pacate, majoritatea persoanelor se confrunta cu problemele de acest tip, iar herpesul se caracterizeaza de fapt prin aparitia unor vezicule cu lichid clar, pe buza, sau un coltul buzelor....Blog despre Bucuresti la zi