Noul tau telefon sau chiar vechiul tau telefon merita tot ce este mai bun. De la o vreme a aparut moda huselor de telefon. Toti isi poarta telefonul in husa pentru protectia lui si pentru linistea proprietarului. In plus husa are si un rol estetic. O carcasa zgariata sau deteriorata poate fi usor ascunsa intr-o husa rezistenta de Iphone 6.

Prima modalitate de protectie a telefonului este alegerea unei folii de protectie care se aplica pe suprafata ecranului pentru a-l proteja de lichide, zgarieturi sau chiar socuri. Foliile sunt de plastic sau de sticla. Cele de plastic sunt mai ieftine, se dezlipesc mai repede, sunt usor de montat si ieftin cand apelezi la o persoana specializata in asta, pe cand cele de sticla dau impresia ca nu functioneaza la fel de usor ca una de plastic, adica telefonul nu raspunde la orice atingere usoara ca la cea de plastic, dar aceasta nu se va dezlipi prea usor si in plus este rezistenta la socuri. Daca scapi pe jos un telefon cu folie de plastic ai toate sansele sa ii spargi ecranul, dar nu se va zgaria decat folia. Daca ai folie de sticla se va sparge folia de sticla in loc de ecranul telefonului tau.

husa-armura-strong-samsung-s9-gold1303A doua si cea mai populara metoda de a-ti proteja telefonul pentru cel mai mult timp este sa il introduci intr-o husa si sa o porti tot timpul pe telefon. Daca ai un Iphone 7 la care tii ca la ochii din cap, dupa cum zice o veche vorba din popor, husele de Iphone 7 din silicon sunt cele mai recomandate. Acestea se vor mula pe forma telefonului tau si il vor tine in siguranta de socuri sau zgarieturi.

Cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand iti iei o husa smil de Samsung Galaxy S8 sunt:

  1. Materialul husei

Materialul husei este foarte important atunci cand mergi sa iti cumperi husa pentru noul tau telefon. Acesta trebuie sa se muleze perfect pe forma telefonului  si sa fie usor de folosit cu aceasta husa. Orice dinsconfort la utilizarea telefonului inseamna ca nu ai ales husa potrivita.

  1. Butoanele laterale

O husa buna nu iti va ingradi accesul la butoanele laterale de volum sau pornire oprire. Exista huse rezistente de Iphone 6 la care butoanele laterale nu functioneaza, deci fii atent la ce cumperi. Chiar daca esti in fata vanzatoarei, daca poti, probeaza husa pentru a vedea daca poti folosi acele butoane fara probleme. Este important sa le poti folosi foarte usor, ca si cum nu ai avea nicio husa pentru ca vor fi momente cand mobilitatea iti va fi redusa si nu vei putea sa scoti husa pentru a-l folosi, in autobuz de exemplu. Cu o mana ocupata sa te tii de bara pentru a nu cadea la prima curba, iti va fi cam greu, daca nu imposibil sa dai jos husa. Gandeste-te la utilizarea telefonului in orice situatie dificila si alege cu cap.

  1. Curatarea husei

Husele sunt facute din pateriale diferite, deci au modalitati de curatare diferite. Cele din plastic sunt cele mai usor de curatat, pe cand cele din piele necesita atentie speciala. Daca ai husa de piele, nu o curata cu un lichid inflamabil ca spirtul sau alcoolul pentru ca nu vrei sa iti aprinzi husa din greseala.

  1. Vizibilitatea ecranului

Unele huse nu te lasa sa iti vezi ecranul, ci doar partea de sus daca ai noroc. Gandeste-te in ce situatie vrei sa te afli si alege in consecinta. Este de preferat sa iti poti vedea mesajele si notificarile chiar si cu husa pusa.

  1. Stilul

Husa trebuie sa fie potrivita stilului tau personal si sa se potriveasca pentru telefonul tau. Totul ramane la aprecierea ta, doar este vorba de gusturile tale!

5 lucruri de care sa tii cont cand iti alegi husa de telefonhttp://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/05/husa-armura-strong-samsung-s9-gold1303.jpghttp://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/05/husa-armura-strong-samsung-s9-gold1303-150x150.jpgadminProdusehusa rezistenta iphone 6,husa slim samsung galaxy s8,husa slim samsung j5 2017,huse carte iphone 7,huse iphone 7 siliconNoul tau telefon sau chiar vechiul tau telefon merita tot ce este mai bun. De la o vreme a aparut moda huselor de telefon. Toti isi poarta telefonul in husa pentru protectia lui si pentru linistea proprietarului. In plus husa are si un rol estetic. O carcasa zgariata sau...Blog despre Bucuresti la zi