Daca si tu esti o pesoana gospodara, insa recunosti ca ai nevoie de putin ajutor pentru a-ti mai usura din treburile zilnice, ia in considerare achizitionarea unei mori, care sa te ajute sa economisesti timp si energie pe o activitate care poate fi desfasurata in intregime de aceasta.

O astfel de moara este un mod nou de a marunti cerealele, porumbul, graul, soia, secara etc, fara a-ti consuma din timpul tau si fara a depune efort suplimentar in desfasurarea acestei activitate, asa cum erau oamenii nevoiti inainte.

Astfel ca moara Alpin profi este cea mai buna metoda la care toti gospodarii ar trebui sa apeleze pentru a nu se mai chinui cu metodele clasice de a marunti cerealele, graul, secara etc. pentru hranirea atat a animalelor, cat si pentru hranirea pasarilor.

Care moara Alpin profi este mai potrivita pentru nevoile tale? Iata variantele de mai jos:

  • Moara cu ciocanele 2 in 1

Opteaza pentru o performanta mult mai ridicata decat ai avea la o moara clasica. O astfel de moara se ocupa cu faramitarea cerealelor, lucru care se realizeaza cu un cutit care are 10 ciocanele. Dupa faramirare, cutitul are rolul de a faramita si furajele. Motorul acestei mori ar trebui sa fie bobinat cu cupru 100%, pentru a fi mai rezistent. Puterea motorului ar trebui sa fie de 3.5 kw, cu care realizeaza 3000 de rotatii / min.

  • Moara cu ciocanele 3 in 1

Daca ai nevoie de o productie mai mare, atunci ar trebui sa optezi pentru o moara cu ciocanele 3 in 1, care este si mai cuprinzatoare decat cea anterioara. Cu ajutorul acesteia poti macina atat cerealele, graul, porumbul, soia, secara, cat si stiuletii de porumb intregi.

O astfel de moara care faramiteaza si stiuletii de porumb intrebi are un orificiu speciat creat pentru acestia prin care se pot introduce pentru a fi macinati. Si cu acestia se pot hrani animalele si pasarile, asa ca de ce sa irosim stiuletii de porumb cand le putem da si lor o intrebuintare? Cuva mare trebuie sa fie realizata in intregime din cupru, pentru a fi mai durabila si rezistenta la socuri. Materialul predominant din care trebuie sa fie realizata este metalul sau inoxul, intrucat acestea au o rezistenta foarte mare in timp. Sunt usor de intretinut, se mentin ca la inceput si nu se deterioreaza. Cu cat este motorul mai mare, cu atat si productia si eficienta sunt mai mari.

  • Moara cu ciocanele 4 in 1

Daca ai nevoie de o moara care sa marunteasca si lucerna, opteaza pentru aceasta. Cu cat are mai multe dotari, cu atat este mai greu sa ne displaca. Pentru aceasta orienteaza-te la un motor mai maricel, de 3.8 kw, care reda cele 3000 de rotatii pe minut. Cu cat are un numar mai mare de ciocanele, cu atat este capabila de o productie si mai mare, si mai rapida, si mai eficienta in ceea ce priveste maruntirea cerealelor, graului, porumbului etc. Cuva mare, la fel ca in cazurile anterioare, trebuie sa fie realizata din cupri 100% pentru a nu risca sa se defecteze in timp.

Avand in vedere toate informatiile mentionate in randurile de mai sus, achizitioneaza-ti si tu o moara Alpin profi in functie de nevoile tale si bucura-te de rezultate uimitoare, in ceea ce priveste maruntirea mancarii animalelor si pasarilor.

Achizitioneaza cea mai calitativa moara Alpin profiadminProdusemaruntirea cerealelor,moara Alpin,moara Alpin profi,moara Alpin profi maruntirea cerealelor,moara cu ciocanele 2 in 1,moara cu ciocanele 3 in 1,moara cu ciocanele 4 in 1Daca si tu esti o pesoana gospodara, insa recunosti ca ai nevoie de putin ajutor pentru a-ti mai usura din treburile zilnice, ia in considerare achizitionarea unei mori, care sa te ajute sa economisesti timp si energie pe o activitate care poate fi desfasurata in intregime de aceasta. O astfel...Blog despre Bucuresti la zi