Mereu am avut o problema cu spatiul, mereu am avut o problema cu faptul ca nu am destul spatiu si cu captul ca locul pe care il numesc acasa, nu-mi asigura confortul de care am nevoie. Toate astea pana cand am inceput sa ma satur si a fac niste schimbari.

Am inceput bine inteles cu o curatenie generala de proportii, cred ca atunci mi-am aruncat jumatate din lucrurile pe care le detineam si de care evident nu aveam nevoie absolut deloc. Ma cam durut inima si am zis asta de parca as fi fost bunica, cred ca fiecare are o bunica care nu face altceva decat sa stranga si sa stranga lucruri pe care probabil niciodata nu le va folosi in idea ca “lasa, nu se stie niciodata cand o sa ai nevoie de ele”, asa eram si eu, pana in punctul in care am pus punct si desi ma durea cum spuneam inima, am aruncat tot ce nu era util. Acest lucru a avut un efect destul de remarcant insa nu era destul.

Am inceput sa renovez deja prin casa, am vrut sa-mi schimb culorile peretilor deoarece erau inchisi la culoare si cu niste culori nu tocmai binevoitoare si vesele. Asa ca m-am hotarat sa zugravesc peretii albi si pentru a da impresia de spatiu cat mai mult, sa ii decorez doar cateva tabloase. Zis si facut, dupa ce am facut pe-a zugravul, am zis ca nu se poate asa ceva si am inceput sa analizez cum imi era mobilata casa. Prin urmare am inceput sa o mut din colo in coace sau chiar sa duc cateva  dulapuri si o masuta, de care consideram ca nu o sa mai am nevoie, in garaj, acest lucru a fost si el destul de folositor caci deodata chiar parea ca am mai mult spatiu.

glass-909264_Insa ceea ce ma deranja, dar nu-mi puteam da seama erau ferestrele, vechile si clasicele mele ferestre. Ma miram cum de inca mai rezistau, desi erau cam subrede si de tinut frigul afara nu-l mai tineau de mult, sa nu mai spun ca tot zgomotul facut de masinile de pe strada sau de faptul ca erau mereu abutrite din cauza condensului. Dar bineinteles ca aveau si ele un rol in faptul ca spatiul din casa mea parea destul de inexistent. Din acest motiv, dupa ce mi-am dat seama ca trebuia sa le schimb cu totul si datorita aspectului dar si datorita ca nu-si mai faceau treaba, am inceput sa caut si sa ma interesez ce tip de ferestre ar trebui sa-mi pun pentru a scapa de neplaceri si pentru a parea ca am mai mult spatiu. In cele din urma m-am hotarat ca niste ferestre cu termopane rehau cu siguranta vor avea acest efect, am si luat contact cu o firma de specialitate gasita pe internet, numita Window Solution si numai un apel la numarul de telefon gasit pe site-ul acestora, 0734 60 80 28, a fost deajung si in mai putin de doua saptamani ma bucuram de noile mele geamuri. Am ramas surprinsa de efectul acestora, lumina ce imi intra in casa era uimitoare si deschidea spatiul foarte mult, facandu-mi casa mult mai spatioasa si pe placul meu. Cine ar fi crezut ca niste ferestre vor face cu adevarat diferenta, eu una nu as fi crezut, pana in momentul in care am vazut care este adevaratul efect al geamurilor de termopan.

Casa mai spatioasa are nevoie de termopane rehauadminServiciiferestre,tamplarie pvc,termopan bucuresti,termopane,termopane preturi,termopane rehauMereu am avut o problema cu spatiul, mereu am avut o problema cu faptul ca nu am destul spatiu si cu captul ca locul pe care il numesc acasa, nu-mi asigura confortul de care am nevoie. Toate astea pana cand am inceput sa ma satur si a fac niste...Blog despre Bucuresti la zi