Operatia de sterilizare vine la pachet cu emotii si temeri, avand in vedere faptul ca este vorba despre o procedura medicala. Cu toate acestea, sterilizarea este benefica pisicii tale. Din momentul in care a avut parte de o procedura ca aceasta, poti considera ca a scapat de amenintarea infectiilor si tumorile mamare sau alte probleme. Dupa aceasta procedura, metabolismul pisicii tale va deveni mai lent. Majoritatea pisicilor care beneficiaza de procedura de sterilizare sunt predispuse la ingrasare, insa nu este obligatoriu, ci depinde mai mult de fiecare in parte.

Din fericire, stapanii sunt cei care pot tine evidenta acestor lucruri si care pot evita problemele ulterioare. In comert exista o hrana umeda speciala pentru pisicile sterilizate. Aceasta hrana se caracterizeaza prin nivelul mai scazut de grasimi, deoarece aceasta nu trebuie sa depaseasca 10%, dar si un nivel redus de carbohidrati si mai multe fibre. De asemenea, proteinele de calitate inalta sunt ideale pentru o buna functionare a organismului unui carnivor, asa cum este si pisica.

Achizitioneaza acest tip special de hrana umeda pentru pisici sterilizate si ofera-i pisicii tale sansa la o hrana sanatoasa si gustoasa, perfect conceputa pentru nevoile sale!

Este de la sine inteles faptul ca pisicile sterilizate au mai multa nevoie de atentie si grija, fata de animalele care nu trec prijn proceduri de acest gen.

Cu un pret destul de redus vei reusi sa cumperi o multime de hrana umeda pentru pisici sterilizate, astfel incat sa iti faci un stoc mare pentru pisica ta.

Animalele de companie au nevoie de toata atentia, grija si iubirea noastra, indiferent de varsta, sex sau probleme de sanatate!

Noi suntem singurii care putem avea grija de acestia, atat timp cat se afla in grija noastra. La fel de important este sa te consulti cu medicul veterinar, ori de cate ori simti ca ai nevoie de cateva lamuriri cu privire la aceste aspecte legate de hrana umeda pentru pisici sterilizate si nu numai.

Verifica din timp promotiile aflate in mediul online si adauga in cos variantele pe care le consideri potrivite, atat bugetului tau, cat si nevoilor pisicii tale! In felul acesta vei putea sa iei o decizie finala foarte buna, fara prea mari complicatii.

Efortul fizic este indicat in cazul combaterii obezitatii la pisicii sterilizate. Nu lasa pisica sa leneveasca si sa doarma toata ziua pe pat si canapea, ci incearca sa recurgi la idei interesante care sa ii distraga atentia si sa o faca sa fie mai activa fizic. De exemplu, achizitioneaza o jucarie pamatuf si provoaca pisica la o sesiune intensa de distractie si joaca. In mediul online sunt multe accesorii distractive pe care te poti baza atunci cand vrei sa iti inveselesti pisica si sa ii oferi ocazia de a se distra asa cum se cuvine.

Pisicile sunt deosebite, de aceea merita sa li se acorde toata atentia si dragostea din lume. Daca si tu iti iubesti mult pisica si vrei sa ii oferi tot ceea ce este mai bun, opteaza pentru hrana umeda pentru pisici sterilizate si totul va fi asa cum ti-ai propus!

De ce sa alegi hrana umeda pentru pisici sterilizate?adminProdusehrana pentru pisici,hrana pisici,hrana umeda pisica,hrana umeda pisici,hrana umeda pisici sterilizateOperatia de sterilizare vine la pachet cu emotii si temeri, avand in vedere faptul ca este vorba despre o procedura medicala. Cu toate acestea, sterilizarea este benefica pisicii tale. Din momentul in care a avut parte de o procedura ca aceasta, poti considera ca a scapat de amenintarea infectiilor...Blog despre Bucuresti la zi