Soy Luna este un serial de origine argentiniana, care are un succes impresionant in intreaga lume, in randul fetelor.

Au aparut diverse accesorii de inspiratie Soy Luna, printre care se numara si perna electronica. Aceasta este multifunctionala, contine un cablu si un difuzor prin care se conecteaza cu Mp3-ul.

Perna electronica se achizitioneaza alaturi de un jurnal cu cheie si un marker.

perna-electronica-soy-luna5523Jurnalul este foarte important in copilarie, deoarece cuprinde toate trairile si gandurile copiilor. Libertatea de exprimare este o trasatura foarte importanta, care ii va ajuta si pe viitor.

Perna electronica Soy Luna se recomanda inca de la varsta de 5 ani, avand atat un design deosebit.

Difuzorul din perna permite alegerea celor mai frumoase melodii, pe care copilul dumneavoastra se le asculte cu fiecare ocazie.

Jurnalul are pagini care pot fi reutilizate, textele se pot sterge, deci acesta nu va fi niciodata ocupat complet.

Succesul serialului a facut posibila aparitia unei intregi game de accesorii inspirate. Perna electronica este foarte apreciata de fetele care urmaresc zilnic aceasta productie.

Perna electronica este considerata o jucarie interactiva, care stimuleaza dezvoltarea copilului dumneavoastra.

Cu ajutorul ei, copilul poate asculta muzica. Conform studiilor, muzica imbunatateste functiile motorii ale copiilor aflati in crestere, dezvoltand totodata si toate zonele functionale din creier.

Jurnalul cu cheita este un accesoriu de nelipsit pentru orice fetita, care isi poate exprima gandurile, fara ca membrii familiei sau prietenii sa aiba acces la ele.

Perna se fereste de umiditate, pentru a-si pastra functionalitatea o perioada de timp indelungata.

Aceasta nu se recomanda copiilor cu varsta mai mica de 3 ani, deoarece acestia nu stiu sa utilizeze un jurnal.

Perna electronica Soy Luna este deosebita, se poate achizitiona si online, fiind foarte usor de folosit. Se concteaza la un laptop sau telefon, apoi se alege melodia dorita, care se va auzi in perna, datorita difuzorului incorporat.

Jucariile sunt, in orice situatie, o sursa de fericire pentru copii dumneavoastra. Serialul Soy Luna este difuzat pe Disney, deci orice fetita il urmareste. De aceea, o perna electronica va fi o adevarata surpriza pentru copil.

Conform psihologilor, jucariile trebuie sa aiba si un rol educativ, sa nu fie folosite doar pentru distractie. Copii sunt la varsta la care asimileaza foarte multe informatii, care ii ajuta in formarea personalitatii lor. De aceea, parintii trebuie sa acorde o importanta deosebita cand achizitioneaza o jucarie.

Universul copilariei este unul plin de culoare, la fel este si perna electronica Soy Luna. Cel mai important este magazinul de unde achizitionati o jucarie, deoarece acestea trebuie sa corespunda din punct de vedere calitativ.

Concluzionand, perna electronica Soy Luna dispune de toate caracteristicile necesare pentru a fi cadoul perfect. Pe langa latura estetica, aceasta este utilizata si pentru a asculta muzica, fiind o idee inedita.

Jocurile au fost concepute pentru a dezvolta intelectual copii, de aceea, trebuie sa le alegeti cu atentie pe cele mai inovatoare. In prezent, puteti comanda si online jucarii foarte frumoase,  economisind timp. Livrarea se face intr-un timp optim, iar calitatea este superioara, deoarece orice copil merita ce e mai bun.

Functiile pernei electronice Soy Lunahttp://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/02/perna-electronica-soy-luna5523.jpghttp://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/02/perna-electronica-soy-luna5523-150x150.jpgadminProdusecasti audio soy luna,costume de carnaval copii,E-jucarii,papusa disney rapunzel,patine cu rotile soy luna,perna electronica soy luna,trenulet electric copiiSoy Luna este un serial de origine argentiniana, care are un succes impresionant in intreaga lume, in randul fetelor. Au aparut diverse accesorii de inspiratie Soy Luna, printre care se numara si perna electronica. Aceasta este multifunctionala, contine un cablu si un difuzor prin care se conecteaza cu Mp3-ul. Perna electronica...Blog despre Bucuresti la zi