Acest articol nu este o poveste despre ce am facut eu ci , mai mult, despre ce sa faci si tu ca sa reusesti sa vezi continentul intr-o masina care nu-I a ta si care nici nu te costa prea mult. Urmeaza pasii si vei reusi.

21_BMW 520Pasul 1

Apeleaza la orice asociatii care sa te poata coopta ca si membru pentru a beneficia de reduceri la inchiriere de masini. De asemenea, verifica cu locul de munca pentru potentialele tarife de inchiriere preferate de companie. Cel mai bun loc pentru a intreba despre acest lucru ( un posibil discount) este departamentul de resurse umane.

Pasul 2

Uita-te in jur pentru a compara preturile. Du-te direct la companiile de inchirieri de masini la site-urile companiilor mari, si verifica preturile de pe site-urile. In timp ce s-ar putea gasi o afacere nepromovata in mod special pe o companie de inchirieri auto, vei gasi, probabil, un preț mai ieftin pe unul dintre site-urile de rezervari de calatorie. De asemenea, nu te limita doar locatiile de aeroport. De fapt, vei gasi de multe ori cele mai ieftine tarife la puncte de inchiriere de masini la distanta de aeroport.

Pasul 3

Adapteaza nevoile tale de inchirieri auto la cel mai mic tip de masina disponibil. De obicei, o masina compacta este cea mai ieftina optiune in ceea ce priveste inchirierea de masini. Cu toate acestea, in functie de reduceri disponibile, este posibil sa aveti optiunea de a inchiria o masina full-size. Pentru a obtine cele mai ieftine inchirieri auto disponibile, trebuie sa fii suficient de flexibil pentru a lua orice model este cel mai redus.

Pasul 4

Utilizeaza directoare web daca esti dispus sa inchiriezi de la orice companie de inchirieri auto. Aceste site-uri ofera, in general, reduceri mari pe inchirieri de mașini (și alte forme de calatorie); Cu toate acestea, unele directoare nu dezvaluie compania de inchiriere pana cand  nu ai platit pentru rezervare. Cand rezervi o inchiriere de masini, iti sunt necesare la plata anticipata intregul cost de inchiriere inainte si nu este rambursabil in cazul in care planurile tale schimba.

Pasul 5

Liciteaza pentru o rata mai ieftina. Exista companii care iti ofera prețul pe care il doresti. Capcana este ca nu știi de ce companie de inchiriere de mașini dati pentru a obtine pana la suma licitata este acceptata. Odata ce suma licitata este acceptata, esti imediat taxat pentru pretul integral de inchiriere. Nu poti face orice modificari la rezervarea de inchiriere si nu este rambursabil.

Acestia sunt cei 5 pasi pe care i-am urmat eu si care m-au condus intr-un final la Rentacar-Topcars pe Soseua Pipera, nr 26. Si iata cum, acum cateva luni am reusit sa vad Europa, din confortul unei masini, dupa un orar propriu si mai important, dupa voia inimii.

Daca ai fost capabil sa rezervi biletul de avion ieftin pentru o excursie de o saptamana, nu vrei sa se incheie cu o masina scumpa de inchiriere. Si acest lucru se poate intampla cu usurinta, fara a face unele cercetari si cautari  pentru cele mai bune oferte. Din fericire, exista aceste cateva modalitati pe care le poti asigura  intr-o afacere de inchiriere de mașini ieftine. Uneori, cele mai ieftine oferte de inchiriere de masini sunt disponibile numai daca poti plati anticipat, astfel incat sa te pregatesti de plecare.

5 pasi simpli in care am reusit sa inconjor Europa intr-o masina de inchiriatadminServiciimasini de inchiriat,masini de inchiriat bucuresti,masini de inchiriat bucuresti aeroport masini de inchiriat bucuresti ieftin,rent a car bucuresti,rentacar,rentacar bucurestiAcest articol nu este o poveste despre ce am facut eu ci , mai mult, despre ce sa faci si tu ca sa reusesti sa vezi continentul intr-o masina care nu-I a ta si care nici nu te costa prea mult. Urmeaza pasii si vei reusi. Pasul 1 Apeleaza la orice...Blog despre Bucuresti la zi