Datorita job-ului meu, sunt mai mereu plecata din oras, aproximativ in fiecare zi sunt in alt loc. Acest lucru are si si avantajele lui insa si dezavantaje. Spre exemplu unul din ajantaje este ca vad locuri noi mereu, iar sa calatoresc este cee ace mi-am dorit mereu. Hoteluri, pensiuni noi la fiecare doua, trei zile, bineinteles ca in putinul timp liber pe care il am vizitez atractiile locurilor in care merg. Mereu am visat la o astfel de viata. Insa dezavantajele uneori ma fac sa nu mai fiu atat de invcantata, spre exemplu nu-mi permit sa am o pisica sau un caine, desi mereu mi-am dorit un animal de companie si iubesc foarte mult animalele, insa cred ca fac un bine daca nu adopt una. Fiind mereu plecata si ajungand acasa doar o data pe saptamana acasa, nu ar avea cine sa-I dea de mancare, cine sa-I ofere afectiune si asa mai departe.

Sa nu mai spun ca partea cea mai putin placuta este faptul ca uneori nu mai apuc sa-mi vizitez familia care vreo doua, trei luni si mi se face dor de el, sau nu mai spun de faptul ca nu-mi permit sa cunosc pe cineva si sa am o relatie, iar in cee ace priveste prietenii, foarte rar imi permite timpul sa ies sis a ma vad cu ei. Iar in momentul cand ajung la mine acasa, ma simt nemaipomenit sa stiu ca sunt intr-un loc unde ma pot simti ca acasa.  Desi am visat la un astfel de job, acum nu mai pot spune ca este atat de ideal. Ma gandesc ca in curand voi vrea sa-mi intemeiez o familie si nu cred ca voi mai avea cum sa continuii. De aceea incerc sa ma bucur de fiecare zi in care sunt departe de casa si sa traiesc prezentul.

47_mercedes-benO alta problema ar fi ca nu tot timpul cei de la compania la care lucrez nu imi dau mereu masina cu care sa ma pot deplasa, iar eu nu detin una, asa ca uneoritrebuie sa calatoresc cu trenul sau cu avionul, lucru care nu este atat de placut deoarece atunci cand ajung la destinatie nu am un mijloc de transport care sa-mi fie mereu la dispozitie.

Acest lucru a fost de multe ori un impediment deoarece atunci cand am avut nevoie urgenta sa ajung undeva sau chiar daca vroiam sa vizitez imprejurimile, nu am avut cum sa fac aceste lucruri in timp util, mereu trebuia trebuia sa iau metroul, autobuzul, tramvaiul sau taxiul, insa intr-un oras neconuscut nu e atat de simplu, datorita faptului ca nu stiam uneori de unde trebuie sa le iau sau unde ma lasa. Lucrul acesta a fost un impediment pana cand seful meu s-a gandit sa-mi usureze munca si sa-mi inchirieze o masina, de la o firma ce se ocupa, bineinteles, cu inchirieri auto, TopCarsRent, firma cu care a abatut imediat palma, numai a sunat la numarul de telefon 072 781 7217 si a facut o rezervare.

Acum am tot timpul o masina disponibila care sa-mi permita sa ma deplasez mai usor si care sa ma ajute sa ajung la destinatii intr-un timp util, fara a fi nevoita sa apelez la alte mijloace de transport in comun, nu atat de utile.

Acum ma pot deplasa in timp util cu rent a car BucurestiadminAutoinchirieri auto,inchirieri auto bucuresti,inchirieri auto bucuresti ieftine fara garantie,inchirieri auto bucuresti otopeni,inchirieri auto in bucuresti,inchirieri masini,inchirieri masini bucuresti,inchirieri masini bucuresti aeroport,inchirieri masini bucuresti otopeni,masini de inchiriat,masini de inchiriat bucuresti,masini de inchiriat bucuresti aeroport,masini de inchiriat bucuresti ieftin,rent a car bucuresti,rentacar,rentacar bucurestiDatorita job-ului meu, sunt mai mereu plecata din oras, aproximativ in fiecare zi sunt in alt loc. Acest lucru are si si avantajele lui insa si dezavantaje. Spre exemplu unul din ajantaje este ca vad locuri noi mereu, iar sa calatoresc este cee ace mi-am dorit mereu. Hoteluri, pensiuni...Blog despre Bucuresti la zi