O casa noua are nevoie de o mobila de calitate cu un aspect atragator care sa creeze atmosfera de “acasa”. La renovare sau alte schimbari in casa, este nevoie tot de mobila noua. Mobila noua nu trebuie neaparat sa fie la prima mana, ci noua pentru noi, pentru ca este diferita de ce aveam anterior in casa. Persoanele de a doua varsta, parintii nostri spun deseori ca lucrurile facute acum 20-30 ani erau mai bune si uneori au dreptate.

In casele vechi cu mobila de epoca, patul, sifonierul, masuta de studiu sau servanta au fost folosite timp de zeci de ani fara sa aiba nevoie de reparatii majore. De ce? Pentru ca modul de lipire, incheiere a pieselor componente era unul facut cu grija si cu o alta tehnica decat acum. Nu mai vorbim de lemnul de esenta tare care se folosea atunci. Cate sifoniere sau canapele de lemn de cires ne-au rupt spatele cand am vrut sa le mutam? Esenta tare insemna durabilitate, dar si efort la mutat.

Despre calitate toata lumea stie ca lucrurile cu adevarat bune, trainice, de inalta performanta vin din Germania, de aceea noua moda este achizitia unei canapele second hand din Germania sau a unui dulap la fel de la moda. Exista o multime de oportunitati cand internetul iti pune la dispozitie o varietate de site-uri si magazine online. Poti comanda online urmand ca mobila sa iti fie livrata acasa in cel mai scurt timp. Vei depune efort doar sa o transporti in camera si sa o asezi undeva.

Ce avantaje prezinta mobila de mana a doua?

O canapea sau un dulap second hand oferit spre vanzare de o firma de renume care aduce bunuri din Germania la un pret mic nu este o utopie. Este un lucru real care va bucura inimile tuturor celor care adora mobila putin mai veche ca stil. Inainte de a fi comercializata, mobila a fost verificata pentru a intruni anumite cerinte de calitate si utilitate. Astfel un pat care nu mai poate fi folosit din cauza unei stari avansate de deteriorare nu va fi acceptat si deci pus in vanzare.

canapeaDespre occidentali se stie faptul ca la perioade scurte de timp isi arunca sau doneaza hainele, mobila si orice lucru de care nu mai sunt satisfacuti, multumiti sau caruia pur si simplu i-a trecut moda. Salariile lor ii ajuta sa isi mentina un astfel de stil de viata care pentru multi dintre noi pare doar un vis. Astfel ei nu vand, arunca, doneaza lucruri care nu mai pot fi folosite, motivul fiind doar acela ca isi schimba lucrurile din casa mult mai des decat noi, romanii.

Pe site-uri de specialitate vei gasi o canapea second hand la un pret accesibil si vei avea garantia ca ai facut o alegere mai buna decat multi dintre contationalii tai. Cautand printre produse vei descoperi mobila din cea mai diversa, in culori si din trenduri diferite pentru ca tu sa gasesti exact ce iti place. Poate aceasta moda nu este chiar cunoscuta sau populara in tara noastra pentru ca suntem firi reticente si atenti la tepe si smecherii, dar nu ar fi mai bine daca in loc sa distrugem lucrurile care ne plac sau sa le tinem in casa doar pentru a ocupa spatiul, le-am vinde cuiva care si le doreste? Nu am crea o lume mai buna atat intre noi ca oameni, cat si pentru mediul inconjurator?

O canapea, un pat, un dulap la mana a doua cumparat inseamna ca un copac a scapat azi de taiere pentru ca nu ti-ai comandat acel produs la un atelier de dulgherie, fabrica de mobila. Poti gasi un dormitor second hand in Bucuresti. De ce sa aglomeram ghenele de gunoi cu piese de mobila cand putem cumpara de la un magazin online ce ne place si sa vindem ceea ce ar trebui sa aruncam? Nu am economisi spatiu, lemn, dar si cheltuielile publice cu debarasarea unor obiecte de dimensiuni si greutate mari?

Este timpul sa ne gandim ca lumea se transforma si trebuie sa imbratisam schimbarea pentru a nu fii depasiti si lasati in urma. Filosofia se aplica in fiecare zi, nu numai la scoala.

Canapea la mana a doua de importhttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/05/canapea.jpghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/05/canapea-150x150.jpgadminProdusecanapea second hand,canapele second hand,canapele second hand bucuresti,dormitor second hand bucuresti,dulap second hand,dulap second hand bucuresti,mobila second hand bucurestiO casa noua are nevoie de o mobila de calitate cu un aspect atragator care sa creeze atmosfera de “acasa”. La renovare sau alte schimbari in casa, este nevoie tot de mobila noua. Mobila noua nu trebuie neaparat sa fie la prima mana, ci noua pentru noi, pentru ca...Blog despre Bucuresti la zi