Nuntile din tara noastra sunt evenimente grandioase, cu foarte multi invitati, deci pentru organizarea lor, se atribuie un buget destul de generos.

Totusi, tinerii miri isi pot recupera partial sau total cheltuielile, iar asta se datoreaza darurilor pe care invitatii le ofera.

Aceste daruri vin, de cele mai multe ori, sub forma unei sume de bani, pe care fiecare participant o ofera cuplului, la finalul petrecerii.

Pentru a face aceasta experienta cat mai facila si placuta, pe fiecare masa se regasesc plicuri de bani pentru nunta, special concepute in acest sens.

Plicurile au un design elegant si se integreaza perfect, fiind intr-o armonie cromatica cu toate celelalte elemente de decor de pe mesele invitatilor.

De regula, pe plicuri se noteaza numarul mesei, dar si numele invitatului sau a cuplului, iar in acest fel, totul este organizat cat mai bine si nu exista nici o neclaritate.

Plicurile de bani fac parte din categoria elementelor de papetarie ce nu pot lipsi in cadrul unei nunti, deoarece ar impiedica bunul demers al acesteia.

Pe langa latura lor functionala, plicurile au si un aspect foarte frumos, iar modelele cel mai des folosite sunt fie cele moderne, clasice, vintage, florale sau de inspiratie orientala.

In prezent, la moda sunt modelele de tip 2 in 1, care initial se prezinta sub forma de card, dupa care se transforma cu usurinta in plicuri, unde se pot pune banii.

Atunci cand trebuie sa alegem plicurile de bani nunta, ideal ar fi sa le alegem in functie de sala in care va avea loc evenimentul. Spre exemplu, daca decorul salii este preponderent auriu, atunci si plicul ar trebui sa contina un detaliu in aceasta nuanta, pentru a da impresia de stil.

Sa nu uitam ca invitatii observa chiar si cel mai mic detaliu, deci nici un aspect nu este de neglijat, pentru ca evenimentul sa fie unul de succes.

Dupa cum stim deja, frumusetea se afla, mai intai, in ochii privitorilor, deci noi, ca si gazde, ar trebui sa ne punem putin si in locul invitatilor nostri, pentru a observa daca totul este in regula.

In materie de detalii de nunta, observam faptul ca plicurile pentru bani joaca un rol esential. Regasindu-se pe fiecare masa, acestea devin adevarate elemente de decor, dar pe langa asta, sunt si foarte utile pentru invitati.

Pe plic se printeaza, de regula si un mesaj de bun venit, pentru un plus de originalitate si in semn de respect.

In ultimul timp, la nunti, tot mai multe persoane fac fotografii sau videoclipuri, iar in majoritatea surprind si elementele de decor de pe masa, inclusiv plicurile de bani. De aceea, trebuie sa fim atenti la design-ul mesei si la felul in care arata totul, pentru a crea o impresie buna tutoror celor din jur.

Prin urmare, observam cat de folositoare sunt plicurile de bani, facilitand legatura dintre miri si invitati. Prin intermediul lor, se ofera un prim dar noii familii formate, intr-un mod subtil si rafinat, deci sunt de nelipsit in cadrul oricarui eveniment important, cum este nunta.

Cat de utile sunt plicurile de bani pentru nunta?adminProdusedar nunta,elemente decor,elemente papetarie,organizare nunta,plicuri bani nuntaNuntile din tara noastra sunt evenimente grandioase, cu foarte multi invitati, deci pentru organizarea lor, se atribuie un buget destul de generos. Totusi, tinerii miri isi pot recupera partial sau total cheltuielile, iar asta se datoreaza darurilor pe care invitatii le ofera. Aceste daruri vin, de cele mai multe ori, sub...Blog despre Bucuresti la zi