Mobilierul de terasa este foarte important, contribuind semnificativ la confortul nostru. Multi dintre noi preferam sa petrecem timpul in aer liber, pe terasa, de aceea, avem nevoie de scaune care sa corespunda din punct de vedere al calitatii si al design-ului.

Lemnul este un material clasic, dar care este mereu in trend. Alegand un scaun din lemn vom da o nota de relaxare terasei noastre, iar scaunul se va asorta perfect si cu celelalte elemente de decor. In general, scaunele de terasa se realizeaza din pin sau stejar, fiind rezistente.

Scaunele de rachita sunt o alta alegere inspirata, deoarece sunt confortabile si foarte versatile, potrivite pentru orice stil de amenajare. In general, mobilierul din rachita este disponibil in nuante naturale, dar acesta se poate vopsi in functie de preferinta dumneavoastra.

Daca ne dorim un model de scaun pentru terasa deosebit, atunci cele din fier fortaj sunt perfecte. Scaunele din fier forjat dau senzatia de eleganta si lux in spatiul in care sunt amplasate, facand fata cu brio si intemperiilor.

In functie de cum sunt utilizate, scaunele folosite pentru decorarea teraselor se impart in mai multe categorii, cum ar fi: scaune de masa, scaune tip balansoar si scaune tip sezlong.

Anul acesta, la mare cautare sunt si scaunele din lemn de tec. Tecul este un material foarte rezistent, care are in compozitie un ulei natural, ce il face impermeabil. Pe langa functionalitate, tecul este si extravagant, fiind folosit pentru ca ofera un design modern.

Lemnul de tec se mai poate utiliza si in combinatie cu otelul inoxidabil, ceea ce ofera un contrast atractiv.

Aluminiul este un material foarte usor de manevrat, fiind folosit la realizarea scaunelor de terasa. Acesta este rezistent la coroziune, deci nu rugineste, indiferent de conditiile de mediu.

Pe langa scaunele pentru terasa, trebuie sa achizitionam si perne decorative, pentru un plus de confort. Pernutele decorative se aleg in nuante vii, pentru a crea o atmosfera cat mai vesela.

Odata ce am asezat mobilierul, ne mai ramane sa personalizam terasa cu diferite obiecte decorative, cum ar fi o vasele decorative sau chiar cateva rafturi pentru a avea mai mult loc.

scaun-terasaPrintre modelele de scaune pentru terasa  cel mai frecvent cumparate se numara scaunele pliabile. Acestea se folosesc mai ales pentru spatiile mai mici, deoarece nu ocupa mult loc si pot fi depozitate cu usurinta.

Pentru mobilierul de terasa se recomanda nuantele de maro si crem, deoarece acestea sunt potrivite indiferent de anotimp.

Indiferent de trend, trebuie sa ne gandim mai intai la ceea ce ne place noua, deoarece terasa este un refugiu primitor dupa o zi aglomerata. In functie de numarul persoanelor din familie, se vor alege si numarul scaunelor pentru terasa, iar in acest mod toata lumea va avea un loc.

Concluzionand, pentru decorarea terasei avem nevoie, in primul rand, de multa imaginatie. Cum modelele de scaune de pe piata sunt diverse, nu ne ramane decat sa alegem forma si nuanta dorita in raport cu spatiul de care dispunem si cu bugetul pe care suntem dispusi sa il cheltuim.

Ce scaune pentru terasa horeca sunt la moda?https://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/11/scaun-terasa.jpghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/11/scaun-terasa-150x150.jpgadminProduseblaturi de masa,mese pentru terasa secan,mobilier rattan natural,picioare de masa din fonta,scaune horeca,scaune metalice horeca,scaune pentru terasa horecaMobilierul de terasa este foarte important, contribuind semnificativ la confortul nostru. Multi dintre noi preferam sa petrecem timpul in aer liber, pe terasa, de aceea, avem nevoie de scaune care sa corespunda din punct de vedere al calitatii si al design-ului. Lemnul este un material clasic, dar care este mereu...Blog despre Bucuresti la zi