Domeniul event planningului are bani pentru toata lumea. Exista foarte multi event planneri si inca apar pe zi ce trece altii noi. Oamenii lucreaza in acest domeniu pentru ca este foarte profitabil. Partea de corporate event planning este cea mai profitabila si mai cautata nisa.

De ce ai lucra ca un corporate event planner in Bucuresti de acasa?

  1. Costuri mici

Un event planner poate lucra de oriunde atat timp cat are la dispozitie un laptop si un telefon cu care poate contacta diversi furnizori si colaboratori. Inchirierea unui birou costa mai mult decat sa lucrezi de acasa unde oricum trebuie sa iti platesti chiria si utilitatile, deci ai lucra pe gratis. Plus ca se elimina cheltuielile cu transportul, tinutele business, mancarea comandata la birou, ceaiul si cafeaua.

  1. Adio transport!

Dupa cum ziceam si mai sus cheltuielile cu transportul au fost deja eliminate. In plus timpul petrecut cu naveta la birou este castigat, oboseala va disparea. Fara ore fixe de intrat la birou, acasa se poate lucra in program flexibil la orice ora a diminetii sau a serii.

  1. Spatiu de lucru

Intimitatea este garantata acasa. Seful nu se va mai uita in monitorul angajatului, acesta se poate duce la baie de cate ori are nevoie si poate bea cate cafele vrea. Acasa inseamna spatiu de lucru dedicat, personalizat, cat de mare vrea, aranjat exact cum vrea corporate event plannerul in Bucuresti.

  1. Disciplina

businessLucratul de acasa inseamna tot la fel de multa disciplina ca la birou. Exista oameni care se imbraca exact ca si cum ar face-o la birou – sustin ca ii face sa se simta mai responsabili si mai productivi. Cei mai multi oameni se intreaba cum se concentreaza event plannerii care lucreaza de acasa cand televizorul poate este pornit sau daca lucreaza in pijamale. Se intelege faptul ca tot acesti oameni nu sunt constienti ca munca de acasa este tot munca, nu inseamna distractie, nici leneveala. Exista aceleasi deadline-uri care trebuie respectate si responsabilitatile sunt aceleasi. Decorul difera.

  1. Depozitare

Spatiul de stocare, depozitare trebuie gandit de la prima idee de a lucra de acasa. Se vor aduna o multime de materiale printate, reviste, pliante, toate lucrurile marunte care de obicei stau intinse pe un birou. Event plannerul trebuie sa stie de la inceput ce va face cu ele cand vor deveni mai multe decat poate depozita.

  1. Intalnirile cu clientii

Intalnirile cu clientii vor fi inevitabile. Este de preferat sa nu se faca in locuinta in care se va lucra. Nu ar da dovada de profesionalism. O locatie publica precum o cafenea sau un restaurant ar face o impresie mult mai buna. Corporate event plannerul in Bucuresti poate alege o locatie apropiata de casa in care lucreaza.

  1. Flexibilitate

Flexibilitatea este un cuvant care caracterizeaza intreg domeniul event planningului. Schimbari vor avea loc la tot pasul si domeniul se modernizeaza si adapteaza in fiecare zi. Un corporate event planner de succes stie cand trebuie sa se alinieze trendului si invata in fiecare zi cum sa fie mai bun.

Lucratul de acasa poate fi o binecuvantare sau o corvoada. Un event planner stie de la inceput in ce se implica si se adapteaza conditiilor de munca. Este la latitudinea lui daca vrea sa se perfectioneze sau va alege in cele din urma un birou in oras. Cert este faptul ca un corporate event planner in Bucuresti are toata oportunitatile posibile, clientii, banii, evenimentele sunt toate aici!

Corporate event planner in Bucuresti de acasa?https://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/05/business.jpghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/05/business-150x150.jpgadminServiciiAranjamente florale,best day of my life,business event planner bucuresti,corporate event planner bucuresti,entertainment petreceri/evenimente,event planning,Momente artistice evenimente,organizare evenimente,organizare evenimente business,organizare evenimente corporate,Petreceri tematice,Servicii foto,videoDomeniul event planningului are bani pentru toata lumea. Exista foarte multi event planneri si inca apar pe zi ce trece altii noi. Oamenii lucreaza in acest domeniu pentru ca este foarte profitabil. Partea de corporate event planning este cea mai profitabila si mai cautata nisa. De ce ai lucra ca...Blog despre Bucuresti la zi