Exista din ce in ce mai multe persoane care duc periodic covoarele si mochetele la o curatatorie. Pe piata sunt foarte multe optiuni, insa trebuie sa tinem cont de cateva criterii cand alegem o curatatorie, pentru a fi multumiti de serviciile sale.

In primul rand, este bine sa optam pentru curatatoriile care dispun de aparate profesionale, care sa elimine in profunzime praful si impuritatile din covor.

In general, avem un program zilnic destul de incarcat, ceea ce nu ne permite sa ne ocupam si de intretinerea covoarelor. Aspectul cel mai important in intregul proces de spalare este uscarea, iar daca aceasta nu este corespunzatoare, covorul poate capata un miros neplacut.

Un alt criteriu de care putem tine cont este livrarea covoarelor la domiciliu. Unele curatatorii ofera clientilor acest serviciu gratis, ceea ce este un mare bonus.

Avand in vedere ca orice covor ocupa o suprafata destul de mare dintr-o camera, este un element de decor important. Culorile sale trebuie sa se pastreze in timp, iar acest lucru se poate intampla numai daca se curata cu produse profesionale, de calitate.

In cadrul unei curatatorii de covoare profesionala se utilizeaza utilaje moderne si mai multe feluri de detergenti, in functie de tipul tesaturii.

Tehnologiile de ultima ora ofera un rezultat garantat, deoarece se indeparteaza particulele de murdarie si bacteriile.

Din momentul in care se colecteaza si pana la livrare pot trece in jur de 2-3 zile, insa acest interval poate sa difere in functie de perioada din an.

S1Avand in vedere ca uscarea covoarelor la noi acasa poate sa dureze chiar si mai mult de o saptamana, deoarece vremea este intr-o continua schimbare, putem spune ca spalatoriile sunt foarte eficiente din toate punctele de vedere.

Desi covoarele se usuca cu uscatoarele profesionale, acestea nu se regleaza la o temperatura mai mare de 50 de grade, pentru a nu afecta fibrele.

Majoritatea alergiilor sunt provocate de praf, care se regaseste in cantitati mari in covoarele din casa.

Recenziile pozitive pe care o curatatorie de covoare  le primeste sunt cel mai bun indiciu care ne arata ca aceasta ofera servicii de calitate. Asadar, putem intreba si prietenii sau rudele despre locul unde acestia obisnuiesc sa duca covoarele la spalat.

Conform studiilor, cei mai multi microbi din intreaga noastra locuinta se gasesc in covoare. Fibrele covoarelor pot fi distruse daca le spalam acasa, cu inalbitori sau alte produse de o calitate inferioara.

Sa nu uitam de banii pe care ii vom cheltui pentru cumpararea unor noi covoare, in cazul in care cele deja existente nu sunt spalate odata la cateva luni.

Incercand sa curatam un covor acasa vom observa ca pierdem mai mult timp si bani, comparativ cu apelarea la serviciile profesionale.

Concluzionand, atat personalul calificat, cat si tehnologia aplicata pe diferite tipuri de covoare asigura obtinerea unui rezultat satisfacator. Spalarea cuprinde mai multe tehnici, cum ar fi extractia cu spuma uscata, curatarea prin aburi, precum si curatarea cu ajutorul periilor rotative. Toate aceste metode sunt folosite pentru a elimina complet murdaria si praful, iar covorul va ramane foarte curat.

Cum alegem o curatatorie de covoare potrivita?https://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/12/S1.jpghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/12/S1-150x150.jpgadminServiciicuratatorie covoare,curatatorie covoare bucuresti sector 1,curatatorie covoare bucuresti sector 2,curatatorie covoare ilfov,spalatorie covoare,spalatorie covoare bucuresti,spalatorie covoare sector 3,spalatorie covoare sector 6,spalatorie covoare sectorul 1Exista din ce in ce mai multe persoane care duc periodic covoarele si mochetele la o curatatorie. Pe piata sunt foarte multe optiuni, insa trebuie sa tinem cont de cateva criterii cand alegem o curatatorie, pentru a fi multumiti de serviciile sale. In primul rand, este bine sa optam pentru...Blog despre Bucuresti la zi