Toate mamicile isi doresc ca micutii lor sa fie sanatosi si fericiti si de aceea, le ofera toate conditiile pentru a se dezvolta armonios. Bineinteles ca achizitionarea unui scaun de masa pentru bebe se afla pe lista cumparaturilor necesare cand vine vorba de cresterea lui bebe. Pe piata de specialitate exista o sumedenie de produse pe care le puteti achizitiona la un pret convenabil. Desi, la prima impresie, acest lucru ar trebui sa fie de ajutor, tocmai varietatea tipurilor si modelelor existente face ca alegerea unui scaun de masa, sa devina o adevarata provocare pentru parintii care se afla in cautarea unui astfel de dispozitiv.

Iata care sunt criteriile pe care ar trebui sa le aveti in vedere atunci cand alegeti un scaun de masa:

  • Calitatea produsului

Unul dintre cele mai semnificative criterii la care ar trebui sa va raportati atunci cand alegeti scaunul de masa pentru bebe, consta in calitate. Este important sa puneti siguranta si confortul celui mic, pe primul plan si tocmai de aceea, va trebui sa acordati o maxima atentie procesului de selectie.

  • Designul placut

Copilasilor le plac culorile vii, asa ca ar fi indicat sa alegeti un scaun de masa pentru bebelusi care are un design atractiv si colorat. Se recomanda sa optati pentru un scaun care are colturile rotunjite pentru a evita riscul de accidentare, deoarece ei sunt foarte mici, se pot lovi.

  • Multifunctionalitatea

In magazinele online exista modele inovatoare care au revolutionat lumea celor mici. De exemplu, scaunul de masa multifunctional Juju Eat&Play este destinat utilizarii copiilor cu varste cuprinse intre 6 luni si 6 ani. Acest produs poate indeplini mai multe functii – nu doar cea de baza, ca scaun de servit masa (pentru micutii de pana la 4 ani – aproximativ 20 kg). Cealalta utilitate consta in transformarea scaunului intr-o masuta pentru alte tipuri de activitati (scris, desenat, pictat). Prevazuta cu un suport pentru pahar, creioane, acuarele sau pensule, masuta poate deveni un adevarat loc care sa-i inspire creativitatea celui mic.

  • Specificatiile tehnice 

Opteaza pentru un scaun de masa cu spatar reglabil in 3 pozitii care sa confere un grad sporit de siguranta si in acelasi timp sa fie confortabil. De exemplu, exista dispozitive ce asigura protectia maxima copilului datorita centurii de siguranta care se prinde in 5 puncte. Orientati-va catre acele produse care ofera o stabilitate mare si care sunt prevazute cu opritor atasat cu tavita, contra alunecarii accidentale a micutului.

  • Pretul

Stim bine ca de multe ori pretul nu reflecta calitatea produsului. Pe de-o parte, exista o serie de articole ce au costuri mici care intrunesc toate conditiile. Pe de alta parte, se pot gasi pe piata mai multe scaune de masa la preturi colosale care nu au o calitate superioara.

Scaunele de masa pentru bebe au evoluat mult fata de clasicele variante din lemn existente in trecut. In prezent, ele sunt dotate cu o mare varietate de dotari tehnice care le fac mai usor de manevrat si mult mai utile: rotile, mecanismul de deblocare a tavii actionat cu o singura mana, ajustarea inaltimii scaunului si a inclinatiei spatarului. Inainte de a cumpara un scaun de masa, e bine sa luati in considerare multe aspecte.

Este necesar scaunul de masa pentru bebe?https://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2019/03/scaun-masa-copii.jpghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2019/03/scaun-masa-copii-150x150.jpgadminProduseATV electric copii,carucioare copii 3 in 1,masinute electrice pentru copii,scaun de masa bebe,scaune auto copii 9-36 kg,scaune auto copii isofixToate mamicile isi doresc ca micutii lor sa fie sanatosi si fericiti si de aceea, le ofera toate conditiile pentru a se dezvolta armonios. Bineinteles ca achizitionarea unui scaun de masa pentru bebe se afla pe lista cumparaturilor necesare cand vine vorba de cresterea lui bebe. Pe piata de specialitate exista o sumedenie...Blog despre Bucuresti la zi