PVC si aluminiul sunt considerate a fi mai eficiente decat ramele din lemn  in cee ace priveste pastrarea de energie. Lemnul este un izolator natural, dar este supusa  la defecte, cum ar fi putrezirea si deformarea. Proprietarii de case, in general, evita acest material de inalta intretinere in favoarea PVC si aluminiului.

PVC si ferestrele din aluminiu ofera eficienta energetica excelenta si durabilitate. Ele va dura timp de multi ani și nu va fi nevoie de re-vopsire.

Termopan: Cum reduce pierderile de caldura?

Este posibil sa fi auzit de beneficiile de ferestre cu geamuri termopan, si modul in care acestea pot reduce pierderile de caldura in casa ta, dar nu stii cum functioneaza?

Termopan poate fi eficient in atat de multe feluri, si reducerea pierderilor de caldura este doar unul din multe beneficiile pe care le poate oferi.

stools-69033Sticla Low E

Sticla cu emisivitate scazuta sau sticla E mica este utilizata pentru a imbunatati izolarea termica. Un strat metalic transparent este utilizat pentru a reflecta caldura inapoi in camera. Acest proces este numit castig de caldura solara. Acesta actionează permitand luminii si caldurii de la soare sa treaca in mod natural.

Acest efect de incalzire este dependent de puterea soarelui si modul in care acesta este indreptată pe proprietatea dumneavoastră. O fereastra de eficienta a energiei va maximiza castigul solar, in special in timpul iernii. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a imbunatati izolarea ferestrelor, intrebati un producator de geam termopan despre sticla Low-E.

Dimensiunea fereastrei si umbrirea pot fi, de asemenea, folosite pentru a optimiza castigul solar. Acoperiri speciale pot fi aplicate pe fata geamului pentru a spori capacitatea sa.

Spacer termic

Hardware suplimentar poate fi adaugat la ferestre pentru a imbunatati eficienta termica. Un distantier termic este un cadru tubular care separa două geamuri. Este legat de geamuri utilizand un dispozitiv de etansare primara si secundara. Acest lucru creeaza o cavitate etansa care este apoi umpluta cu aer sau gaz.

Spacerul termic  functioneaza prin absorbtia de umiditate reziduala in cavitate, prevenind condensarea. Spacerii pot contribui in mare masura spre un rating de energie al ferestrelor mai mare.

Costul energiei pentru ferestrele eficiente

Pentru a vedea costul real al unui geam termopan puteti obtine o estimare pentru energie ferestre eficiente online folosind  un producator de geam termopan. Eu i-am folosit pe cei de la Amel –Termopane, pe site-ul lor.

Acreditare geamuri duble

Pentru a beneficia de un sistem de eficienta energetica acasa, trebuie sa alegeti un instalator acreditat pentru a va asigura ca obtineti o instalare de calitate,  cu ferestre eficiente energetic.

Este important ca ferestrele sa respecte toate reglementarile si standardele de constructie din prezent. Un instalator inregistrat va fi in masura sa furnizeze dovezi in acest sens.

Exista siteuri de termopane pe web care va pot pune in legatura cu furnizorii de incredere locali. Instalatorul local va va oferi o gama larga de ferestre eficiente energetic.

Uneori este mai bine sa lucrezi cu oameni calificati, mai ales cand vorbim despre o instalare menita sa iti economiseasca din bani nu sa cheltui  si mai multi. Lucreaza cu profesionisti!

Materiale folosite de un producator de geam termopanadminServiciiferestre termopan,geam temopan,producator geam termopan,usi interior termopanPVC si aluminiul sunt considerate a fi mai eficiente decat ramele din lemn  in cee ace priveste pastrarea de energie. Lemnul este un izolator natural, dar este supusa  la defecte, cum ar fi putrezirea si deformarea. Proprietarii de case, in general, evita acest material de inalta intretinere in favoarea...Blog despre Bucuresti la zi