Incepem prin a va spune despre aceasta procedura de vopsit electrostatic ca o depaseste in complexitate pe cea clasica, iar acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca nu mai vorbim despre o textura lichida simpla. Acum, in cadrul vopsirii in camp electrostatic putem aminti despre o vopsea ce se regaseste sub forma de pudra ce urmeaza sa fie aplicata doar pe unele structuri ce au fost tratate in prealabil termic. De cele mai multe ori, piesele pe care se aplica o vopsea pulbere de acest tip sunt cele metalice, insa se poate aplica si pe alte piese. Cel mai mare avantaj despre care putem aminti in cazul utilizarii acestei tehnici de vopsire, este reprezentat de lipsa agentilor nocivi pentru mediul inconjurator, deoarece nu vor fi utilizati diluanti sau alte elemente daunatoare pentru mediu.

sl1Despre aceasta tehnica de vopsire in camp electrostatic, mai putem adauga ca este utilizata de foarte mult timp in industria auto internationala si se poate utiliza si in service-urile auto ce se respecta. Astfel, clientii acestor ateliere vor avea parte de o metoda eficienta de vopsire prin care se pot bucura de piese mult mai rezistente si durabile. Insa, pentru a pune in practica aceasta metoda de vopsire in camp electrostatic este indicat sa tineti cont de cateva aspecte importante in ceea ce priveste etapele parcurse.

Putem aminti in principal de pregatirea suprafetelor metalice ce urmeaza sa fie vopsite utilizand un camp electrostatic. Astfel, este indicata o verificare a acestor piese pentru a identifica impuritatile sau denivelarile de la nivelul pieselor. Acest aspect este foarte important daca veti dori sa beneficia de piese cu vopsire corect ce nu vor lasa de dorit din punct de vedere al rezistentei si a durabilitatii.

O alta etapa importante desfasurata in cadrul unui ateliere de vopsire in camp electrostatic este reprezentata de aplicarea vopselei pudrate. In acest sens, mai putem adauga ca aceasta etapa este una foarte interesanta deoarece vorbim despre procesul de atractie intre vopseaua pulbere si suprafata pieselor ce sunt vopsite. Pentru inceput, elementele metalice ce urmeaza sa fie vopsite in camp electrostatic sunt acoperite cu un strat generos de grund, urmand ca apoi sa fie vopsite in camp electrostatic in functie de culoarea aleasa de client. La final, pentru obtinerea unui aspect imaculat, este necesara aplicarea unui strat subtire de lac ce va avea rol de protectie. Piesele metalice vopsite utilizand aceasta tehnica nu vor lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste rezistenta si durabilitatea.

Dupa ce aceste etape au fost parcurse urmeaza tratamentul termic de la final, iar aceste piese vor fi puse intr-un cuptor, la o temperatura potrivita pentru fixarea si omogenizarea vopselurilor pudrate. In aceste conditii se vor obtine cele mai potrivite rezultate, iar clientii ce opteaza pentru aceasta modalitate de vopsire sunt placut impresionati de rezultatele obtinute. Acesta este si motivul pentru care aceasta tehnica de vopsire in camp electrostatic a castigat destul de mult teren in comparatie cu metoda lichida de vopsire, cea traditionala.

In situatiile in care veti dori si dumneavoastra sa optati pentru aceasta tehnica de vopsire in camp electrostatic, este necesar sa va informati mai intai, pentru ca mai apoi sa luati cea mai buna decizie in legatura cu firma cu care veti colabora. Dupa cum stiti, posibilitatile sunt multiple, iar diferenta dintre alegerea potrivita si cea nepotrivita poate fi facuta de informare. Am obtinut aceste informatii de la cei ce reprezinta S.C.MATEI URBANISMS.R.L. sunand la numarul de telefon: 0744-704985. Aceasta companie este una de succes in domeniul vopsitoriei in camp electrostatic, deoarece portofoliul pe care il are din punct de vedere al clientilor, este unul destul de mare. Nu ramane decat sa va decideti in legatura cu aceasta modalitate de a vopsi piesele metalice si nu numai.

Procedura de vopsit electrostatic BucurestiadminServiciivopsit electrostatic,vopsit electrostatic bucuresti,vopsitorie electrostatic,vopsitorie electrostatica,vopsitorie in camp electrostatic,vopsitorie in camp electrostatic bucuresti,vopsitorie in camp electrostatic Ploiesti,vopsitorie in camp electrostatic prahovaIncepem prin a va spune despre aceasta procedura de vopsit electrostatic ca o depaseste in complexitate pe cea clasica, iar acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca nu mai vorbim despre o textura lichida simpla. Acum, in cadrul vopsirii in camp electrostatic putem aminti despre o vopsea...Blog despre Bucuresti la zi