In timp ce gropitele din obrajii copiilor sunt  adorabile, aceste crestaturi ale pielii pot provoca disconfort pentru multe femei cu celulita. Da, este vorba de acelasi tip de grasime, insa abia acum ne putem da seama ca ceea ce poate fi dragut si chair adorabil intr-o anumita circumstanta, poate fi dezastruos in alta. Potrivit multor studii internationale, cele mai multe femei au celulita. Aceasta grasime cauzeaza adesea gropite si umflaturi pe zonele afectate. In timp ce mai multe terapii exista pentru tratarea celulitei, inclusiv cele care implica masaj, cele mai multe dezamagesc. Insa nu din cauza ca tehnicile ar fi gresite ci pentru ca femeile sunt nerabdatoare si daca nu vad rezultate imediat, se declara invinse. Castigatoarele sunt insa cele care au rabdare si care merg la masaje de remodelare corporala regulat, si aproape permanent.

Identificare

bambus1-300Celulita este un bulgare de grasime care se formeaza sub piele, provocand neregularitati si cocoloase pe fese, coapse si abdomenele celor mai multe femei. Oamenii pot experimenta celulita, de asemenea, sip e alte zone. Depozitele de grasime patrund in stratul derm al pielii, cauzand aparitia dacestor denivelari.

Cauze

Textura inegala a celulitei apare atunci cand celulele adipoase iau nastere intre tesuturi fibroase  cu care se conecteaza pielea la muschii care stau la baza pielii. Grasimea impinge astfel pielea spre exterior, in timp ce benzile fibroase trag zone ale pielii spre interior, cauzand suprafata inegala.

Tratamente

Tratamentele impotriva celulitei,  includ  la baza de masaj tehnici si teoriile lor despre conceptul ca masajul viguros ajuta la cresterea circulatiei sangelui, eliminarea toxinelor si reducerea cantitati excesive de lichid in zonele care contin celulita. In timp ce masajul poate comprima temporar celulele adipoase, rezultatele benefice sunt, de obicei, de scurta durata, tocmai de aceea fiind nevoie de un tratament permanent si regulat.

Metode de eliminare a celulitei

Tratamentele anticelulita care utilizeaza masaj variaza, in functie de metodele utilizate. Multe solutii topice, cum ar fi extractele din plante si produse din alge marine, necesita aplicarea folosind masaj manual, cu mainile si degetele, in timp ce altele au nevoie de masaj mecanic. Endermologia, o terapie de masaj anticelulitic, foloseste un dispozitiv portabil conceput pentru a framanta pielea intre role. Usoara imbunatatire se poate observa dupa masajul anticelulitic este, de obicei doar temporar.

Cu toate acestea, folosirea regulate a cremelor anticelulita impreuna cu sedinte de remodelare corporala si un regim de viata sanatos pot face minuni reale. Acesta este secretul frumusetii nemarginite, secretul pe care cele mai multe femeil il stiu, dar putine il pun in practica.

Alternative

Conform Academiei de Dermatologie, tehnologiile actuale nu abordeaza in mod adecvat componenta structurala a celulitei, ceea ce face dificila posibilitatea de a oferi mai mult decat o imbunatatire usoara sau temporara. In timp ce cele mai multe tratamente concepute pentru a tinit celulita nu rezolva aceasta problema, anumite practici pot minimiza aspectul pielii cu cocoloase. Monbeauty recomanda pierderea in greutate prin exercitii fizice si dieta. Intarirea muschilor la nivelul picioarelor, fese si coapse, nu se va elimina complet celulita, dar o poate face mai putin vizibila.

Scapa de celulita cu remodelare corporalaadminServiciimasaj anticelulitic,masaj anticelulitic bucuresti,masaj de relaxare,masaj de relaxare bucuresti,monbeauty,remodelare corporala,tratamente eximiaIn timp ce gropitele din obrajii copiilor sunt  adorabile, aceste crestaturi ale pielii pot provoca disconfort pentru multe femei cu celulita. Da, este vorba de acelasi tip de grasime, insa abia acum ne putem da seama ca ceea ce poate fi dragut si chair adorabil intr-o anumita circumstanta, poate...Blog despre Bucuresti la zi