Iarna este anotimpul perfect pentru o vacanta la munte. Bucovina este o alegere foarte inspirata daca doriti sa va bucurati de zapada in mijlocul naturii.

Sporturile de iarna sunt practicate in aceasta zona, exista partii de schi, telescaun, sanii trase de cai si multe alte activitati specifice acestui anotimp.

Muntii din Bucovina au inaltimi moderate, dar ofera privelisti spectaculoase. In Bucovina sunt prezenti urmatorii munti: Rarau, Calimani, Giumalau. Orice traseu turistic este verificat si intretinut periodic de autoritatile locale, pentru a se asigura siguranta permanenta a turistilor.

Exista si posibiliatea de a fi insotiti de un ghid in timpul drumetiilor. Zapada creaza o atmosfera mirifica.

Cazarea la pensiunile din Bucovina ofera un grad sporit de confort. In apropiere se afla partia Soimul, cu o lungime de aproximativ 1500 de metri si un grad de dificultate mediu, deci pot schia si persoanele care sunt mai putin familiarizate cu sporturile de iarna.

Drumul catre partie este modernizat, deci se poate strabate cu usurinta iarna, cu masina personala. Exista o parcare la baza partiei, unde o puteti lasa.

cazare-bucovinaFie ca vorbim de o destinatie de week-end sau un sejur de cateva zile, ofertele la pensiuni sunt foarte bune, mai ales in aceasta luna, preturile au scazut chiar si cu 50% fata de luna decembrie.

Pe langa sporturile de iarna, puteti opta pentru o pensiune prevazuta cu sauna, unde va puteti relaxa alaturi de cei dragi.

Peisajul perfect de iarna este statul langa un semineu si privind peisajul de afara. In Bucovina, puteti sa va treziti cu aceasta imagine in fiecare dimineata de iarna.

In cazul in care veniti in vacanta insotiti de copii, exista spatii de joaca special amenajate, pentru ca acestia sa aiba activitati zilnice recreative.

Printre facilitatile camerelor se numara dotarea cu cablu tv, wireless, baie proprie, incalzire pe baza de centrala si balcon.

In cazul in care nu dispuneti de un autoturism propriu, transportul la pensiunile din Bucovina se realizeaza de catre personalul acestora.

Pe langa cazare, se pot oferi si mese, contracost. Pe timp de iarna, exista posibilitatea sa inchiriati o sanie, trasa de faimosii cai bucovineni, care sa va poarte prin toate locatiile turistice din imprejurimi.

Orice rezervare se face online, prin plata unui avans cu cardul, iar restul se achita in momentul in care ajungeti la pensiune.

Cramele din Bucovina sunt renumite in intreaga tara, asadar, puteti sa serviti cele mai selecte vinuri.

De la an la an, toti mai multi turisti din strainatate aleg sa isi petreaca vacanta de iarna la o pensiune din Bucovina, deoarece Romania este unul dintre putinele locuri din Europa care si-a pastrat caracterul original, iar padurile vesnic verzi nu au fost distruse de activitatile economice desfasurate de om.

Concluzionand, de fiecare data cand doriti sa alegeti un loc nou de vizitat, nu uitati de Bucovina, locul unde se pastreaza datini vechi de sute de ani. Traditionalismul si frumusetile naturii sunt cele mai importante criterii de alegere. Destinatia de vacanta trebuie sa fie, macar o data in viata, Bucovina. Cu siguranta veti reveni pe aceste taramuri pline de istorie si cultura.

Viziteaza pensiunile din Bucovina si in sezonul de iarnahttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/01/cazare-bucovina.pnghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2018/01/cazare-bucovina-150x150.pngadminTurismcazare bucovina,cazare voronet,Conacul Domnitei,pensiuni bucovina,pensiuni voronet,preparate traditionale din bucovinaIarna este anotimpul perfect pentru o vacanta la munte. Bucovina este o alegere foarte inspirata daca doriti sa va bucurati de zapada in mijlocul naturii. Sporturile de iarna sunt practicate in aceasta zona, exista partii de schi, telescaun, sanii trase de cai si multe alte activitati specifice acestui anotimp. Muntii din...Blog despre Bucuresti la zi