Operatia pentru implant dentar, indiferent de gradul de complexitate a acesteia, reprezinta un act medical chirurgical. Gura (cavitatea orala) este parte a organismului, cu interdependenta totala. Este intelept si prudent sa fim precauti inainte de operatie, avand in vedere faptul ca siguranta pacientului reprezinta un obiectiv primordial la Implantodent. Sunt multe afectiuni care debuteaza si avanseaza tacut, fara simptomatologie zgomotoasa. Acestea pot agrava situatia in timpul operatiei (ex. probleme de sangerare si coagulare) sau dupa operatie (afectiuni ce influenteaza mecanismele prin care trebuie sa se integreze implantul, imunitatea, etc). Nu putem lua in calcul aditii si regenerari osoase fara sa stim preoperator daca organismul dvs. este capabil sa sustina regenerarea.

Din pacate, uneori, rezultatul analizelor poate temporiza (amana) realizarea operatiei pentru a nu expune pacientul la riscuri. „Primum non nocere” spune un dicton in medicina…In aceste situatii, este posibil sa fie nevoie chiar de consult interdisciplinar – cardiolog, diabetolog, pneumolog, neurolog, ORL, etc. In foarte putine cazuri inserarea implantului dentar este total contraindicata. Dentique este alegerea ideala pentru tine, vei vedea.

dentistLocal, inainte de orice procedura chirurgicala in cavitatea orala, aceasta va fi asanata de infectii  – carioase, parodontale sau de orice alta natura. Implantul este un dispozitiv medical steril, biomaterialele (osul substitut, membrana, etc) sunt sterile iar acestea nu trebuie sub nici o forma contaminate cu microbi patogeni din gura. De aceea,  inainte de operatie se va realiza igienizarea profesionala, completa, atat supra cat mai ales subgingival, se vor curata si desfiinta pungile parodontale, se vor curata si obtura (plomba) cariile dentare active, se vor extrage dintii irecuperabili care intretin infectii. Mai mult ca sigur, pacientul va primii o reteta cu antibiotice, intre sedinta de asanare si cea chirurgicala. Un cabinet stomatologic Iasi este solutia perfecta pentru tine.

Implantul dentar este plasat in os printr-o procedura chirurgicala total nedureroasa si pe cat se poate de minim invaziva. Experienta vasta in domeniul implantologiei dentare, specializarile si tehnologia din dotare face ca specialistii Implantodent sa poata realiza orice tratament cu implant dentar – de la cele simple, clasice si standardizate, pana la cele complexe, cu grad mare de dificultate.

Pacientul trebuie sa-si administreze medicamentele prescrise in reteta, sa se prezinte la toate controalele solicitate si sa mentina o igiena orala impecabila. Totodata, este important ca acesta sa nu fumeze.

Stabilitatea implantului in os, imediat dupa inserare, este cruciala pentru reusita tratamentului. Aceasta stabilitate imediata se numeste stabilitate primara si este de natura pur mecanica. Dupa cateva luni, pe suprafata de titan a implantului creste os, inglobandu-l in totalitate. Astfel, stabilitatea mecanica se transforma in stabilitate biologica, numita osteointegrare.

Vindecarea (osteointegrarea) reprezinta o caracteristica individuala, bazata pe calitatea osului si difera de la un pacient la altul. In orice caz, la Implantodent veti primii toate indicatiile, contraindicatiile, reteta medicamentoasa, dieta speciala, etc. si veti fi atent monitorizat dupa operatie.

Dupa vindecarea in os, la implant se va atasa coroana dentara (la implanturi se va atasa lucrarea dentara). In clinicile Implantodent aceasta este fabricata cu ajutorul tehnologiei avansate (cad/cam) din materiale estetice si perfect biocompatibile (ceramica integrala, zirconiu, rasini polimerice de inalta performanta, titan, etc) dar si din materiale clasice (compozit, metalo-ceramica), pretul variind in functie de materialul ales.

Alege Dentique si uita de problemehttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/09/tooth-1015425__340.jpghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/09/tooth-1015425__340-150x150.jpgadminSanatateServiciicabinet stomatologic iasi,chirurgie dentara iasi,chirurgie orala iasi,chirurgie stomatologica iasi,Dentique,implant dentar iasi,implanturi dentare preturi iasiOperatia pentru implant dentar, indiferent de gradul de complexitate a acesteia, reprezinta un act medical chirurgical. Gura (cavitatea orala) este parte a organismului, cu interdependenta totala. Este intelept si prudent sa fim precauti inainte de operatie, avand in vedere faptul ca siguranta pacientului reprezinta un obiectiv primordial la Implantodent....Blog despre Bucuresti la zi