Imi doream de mult sa inteleg cum functioneaza vopsirea electrostatica si intr-un final am dat peste un vopsitor de la vopsitoria Matei Urbanism SRL, din strada Valea Lunga, nr 30, Bucuresti care a fost destul de dragut sa ma lamureasca in legatura cu multe subiecte.

paintinVopsirea in camp electrostatic ar putea suna dureros, dar este pur si simplu o metodă folosita pentru a picta suprafete metalice, cum ar fi garduri din fier forjat si  chiar frigidere.

„Se folosește un curent electric cu tensiune mica pentru a transfera vopseaua din cutie pe suprafata cu overspray minim”, mi-a explicat vocpitorul.

„In cazul in care un magnet se poate lipi de acesta, puteti picta pe ea”, spune el. „Sarcina electrica face aplicarea vopselei sa fie una buna si de calitate. Veti termina cu un strat frumos si uniform in felul in care acoperirea nu se poate realiza cu o pensula sau rola. „

Acelasi vospitor imi  explica faptul ca vopsirea in camp electrostatic este cel mai eficient mod de a picta, cu o rata de transfer de 98 la suta. „Un pistol de pulverizare tipic are o eficienta de numai 40 la suta eficient”, spune el. „Jumatate din timp, vopseaua se usuca inainte de a atinge suprafata, și alte ori curentii de aer pot usca vopseaua de departe.”

Comparativ cu metodele traditionale de vopsea, consumatorii trebuie sa se astepte sa plateasca pana la 25 la suta mai mult pentru vopsirea in camp electrostatic din cauza costurilor crescute de vopsea de calitate pentru a aceasta trebuie sa reziste  la conditiile meteo si echipamente. Cei mai multi furnizori ofera o garantie cu privire la munca lor, in functie de tipul de vopsea  pe care proprietarul o selecteaza.

„Va recomand sa alegeti mereu un uretan acrilic, care are o garantie de cinci ani”, spune amabil vopsitorul. „Este de cea mai buna calitate, are inhibitori UV si dureaza mai mult.”

Accesibilitatea vopsirii in camp electrostatic este o optiune populara pentru proprietarii de case care au nevoie pentru a vopsi parti de metal permanente pe proprietatea lor, cum ar fi garduri, cazi de baie, balustrade pentru balcoane, porti si balustrade fatada.

In astfel de situatii vopsitoria vine la tine, nu trebuie sa vii tu cu frigiderul de acasa. Clienții pot selecta orice culoare. El adauga ca modele personalizate sunt din ce in ce mai populare.

„Cu pulverizarea in exces redus, se reduce poluarea aerului, emisiilor de CO2 si nu exista posibilitatea de a polua nici mediul pentru ca vopseaua nu ajunge niciodata pe sol „, spune el.

Cu toate acestea, exista unele situatii in care vopsirea in camp electrostatic nu este cea mai buna optiune. „Nu putem picta pe obiecte care au fost periate sau laminate anterior”, spune el. „Cel mai adesea, pentru asta se va folosi un latex sau vopsea pe baza de ulei, care sunt de o calitate inferioara si pot forma bule. Daca elementul are un finisaj din fabrica, ne putem pregati suprafata prin refinisare peste acoperirea veche. „

Cu ajutorul acestor informatii eu am reusit sa ma hotarasc sa vopsesc cam tot ce era din metal prin casa, iar acum casa mea arata impecabil, ca si cum ar fi noua. Iar pretul a fost mai mic decat daca as fi cumparat mobila din magazin. Sincer, e o investitie ce merita facuta.

Am primit sfaturi de vopsitorie electrostaticaadminServiciivopsit electrostatic,vopsit electrostatic bucuresti,vopsitorie electrostatic,vopsitorie electrostatica,vopsitorie in camp electrostatic,vopsitorie in camp electrostatic bucuresti,vopsitorie in camp electrostatic Ploiesti,vopsitorie in camp electrostatic prahovaImi doream de mult sa inteleg cum functioneaza vopsirea electrostatica si intr-un final am dat peste un vopsitor de la vopsitoria Matei Urbanism SRL, din strada Valea Lunga, nr 30, Bucuresti care a fost destul de dragut sa ma lamureasca in legatura cu multe subiecte. Vopsirea in camp electrostatic ar...Blog despre Bucuresti la zi