Probabil nu multi au fost in situatia mea, insa pentru cei din tre voi care ati fost, am decis sa imi spun povestioara, in speranta ca va ajuta pe cineva.

In urma cu doi ani am luat un credit de la banca, pentru o casa. Parintii ma ajutasera cu o suma importanta de bani asa ca imprumutil de la banca nu era unul ipotecar. Prin urmare am decis ca nu era cazul sa caut o casa gata construita ci aveam sa construiesc eu una.

case-pZile intregi am pierdut gandindu-ma la un proiect destul de interesant si de usor de facut, care sa imi construiasca locul pe care aveam sa il numesc acasa. Cand gaseam un proiect de constructii, nu erau material convenabile, iar cand materialelel erau convenabile nu gasesc proiecte de constructii destul de bune pentru mine.

Am inceput sa caut prin revistele de profil, cu siguranta acolo trebuia sa gasesc ce cautam, revistele cu si despre case sunt mereu pline de proiecte de constructii gata sa fie folosite.

In afara de vreo doua proiecte de case, care nu erau foarte deosebite, nu am gasit nimic, asa ca mi-am indreptat atentia catre internet. Aici, eram sigur ca voi gasi macar cateva proiecte de constructii din care sa aleg unul. Trebuia sa foloseasc materiale mai speciale, nu atat de scumpe cum este caramida, dar nici nu as fi vrut sa fie in totalitate din lemn. Trebuia sa aiba ferestre mari si luminoase si daca as fi reusit sa gasesc si cateva materiale reciclate totul ar fi fost perfect.

Desigur, nimeni in Romania nu a facut asa ceva, astfel ca nu reuseam sa gasesc odata pentru totdeauna ceea ce imi trebuia.

Era convins ca va trebui sa apelez la un arhitect prea scump si care avea sa imi creeze ceva mai degraba pe gustul lui decat pe placul meu, pana intr-un moment ciudat in care am dat peste Estimari Media, in comuna Dresca, Botosani, locul de bastina al unui site care vindea proiecte de case la preturi mici.

Am hotarat sa mai dau o singura sansa proiectelor gata facute, fara vreo speranta insa, pentru ca eram sigur ca nu aveam sa gasesc nimic interesant. M-am inselat insa, atunci cand am dat, prin portofoliul site-ului, de un proiect al unei case construite din materiale reciclabile. Avea ferestrele uriase pe care mi le dorisem si, mai mult decat atat nici nu costa foarte mult pentru a o ridica, ceea ce imi lasa destul de mult buget pentru a o decora dupa placul si pofta inimii.

Era perfect. Am cumparat repede proiectul si in mai putin de 6 luni casa mea era deja ridicata, ferestrele si usile erau instalate, conductele pentru apa si canalizare erau la locul lor si totul era extarordinar. Nu-mi venea sa cred ca se intampla chiar atat de repede, tptul.

In urmatoarele trei luni am umblat prin toate magazinele de mobila, in cautarea mobilei care sa imi placa cel mai mult, si in mai putin de trei luni totul a fost pus la punct, gata sa ma mut.

Iata cum, in mai putin de un an (perioada care include cautarile, contractarea creditului, constructia si decorarea casei) am reusit sa am casa mea. O casa dupa preferintele mele, pe care parintii m-au ajutat sa o pun pe picioare. Abia astept sa am cativa prichindei care sa o umple de rasete si chiuieli.

In pana de proiecte de constructiiadminServiciidesign interior,proiecte case,proiecte constructii,proiecte de case,proiecte onlineProbabil nu multi au fost in situatia mea, insa pentru cei din tre voi care ati fost, am decis sa imi spun povestioara, in speranta ca va ajuta pe cineva. In urma cu doi ani am luat un credit de la banca, pentru o casa. Parintii ma ajutasera cu...Blog despre Bucuresti la zi