Ce trebuie să știm despre candelele din sticlă
Candela este un vas special unde se pune ulei sfințit și se așează în fața icoanelor. De regulă candela este alcătuită din suport (care poate fi din lemn, ceramică, sticlă, plastic) și cupa care în general este confecționată din sticlă termorezistentă.
Dacă vorbim despre candele din sticlă, trebuie să știm că design-ul acestora este unul variat. De la mărimi, culori, până la cele mai variate modele. De regulă candelele din sticlă au un capac din plastic creeat special să le protejeze de vânt. Fiecare candelă are un design special adaptat pentru evenimentul neplăcut care se întâmplă în viața fiecăruia. Materialele din care se fabrică aceste candele au mereu o calitate superioară deoarece oferă mai multe beneficii. Estetica acestui tip de candele nu va lăsa niciodată de dorit pentru că de regulă cum bine știți sticla este un material deosebit mai ales când este turnat în diverse forme.
Există două mari tipuri de candele: cele suspendate și cele care se așează în poziție vericală. De regulă cele suspendate se găsesc doar în biserici și în casele credincioșilor. Cele care pot fi așezate în poziție verticală se pot așeza deasemeni în casă, în biserică, dar de regulă se folosesc la mormintele celor plecați pe lumea cealaltă. Fie alegeți să asezați o candelă cu ulei, fie una cu ceară sau parafină. Fiecare are propriile avantaje. Cele cu ulei necesită periodic o înlocuire a acestuia însă cele cu ceară dispun de rezerve care deasemeni trebuie înlocuite.
Suportul candelelor din sticlă este împodobit cu diverse modele. Acesta poate fi din metal, ceramică, lemn sau plastic. Cupa candelei este de obicei roșie însă se găsește colorată și în alte culori. Roșu se folosește pentru a aminti Patimile lui Hristos.
Fitilul candelei este este un fir de bumbac răsucit, gros și suficient de lung prins de un suport dintr-o bandă de metal care din nou e prins de cele două margini ale cupei având un orificiu la mijloc prin care trece fitilul.
La fel cum aprindem lumânări din ceară curată este bine să folosim pentru candele ulei de bună calitate.De aceea când se curăță candela este indicat ca uleiul să nu se arunce. Acesta, cât și resturile rămase se ard iar cenușa se îngroapă într-un loc curat.
Candelele din sticlă sunt extrem de utile când vine vorba de persoanele care doresc să ofere lumină celor dragi care nu mai sunt printre ei. În interiorul candelelor trebuie să se găsească ceară sau parafină ce nu se epuizează imediat.
In funcție de mărimea candelelor și mai exact a cantității de ceară din interior se poate stabili și durata de arderea a acesteia. O candelă de marime medie fie una din ceară, parafină sau una la care se folosește ulei arde 24h. Cu cât alegeți o candelă mai mare cu atât flacăra va veghea un timp mai îndelungat.
În funcție de scopul pentru care utilizați candela veți alege care este cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră.Gama de candele este destul de variată și pentru puțină inspirație puteți accesa această pagină să analizați câteva modele de candele din sticlă.
https://www.bucurestilazi.ro/ce-trebuie-sa-stim-despre-candelele-din-sticla/Ce trebuie să știm despre candelele din sticlăhttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/04/candela.jpghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/04/candela-150x150.jpgProdusecandele din plastic,Candele din sticlă,producător candele,producție candele,producție lumânăriCandela este un vas special unde se pune ulei sfințit și se așează în fața icoanelor. De regulă candela este alcătuită din suport (care poate fi din lemn, ceramică, sticlă, plastic) și cupa care în general este confecționată din sticlă termorezistentă. Dacă vorbim despre candele din sticlă, trebuie să știm...admin contact@zao.roAdministratorBucuresti la Zi
Lasă un răspuns