Printre principalele domenii de activitatea  a vopsirii  electrostatice se numara si vopsirea jantelor proces care se realizeaza in mai multe moduri si se face tot posibilul in a se obtine rezultate extraordinar de bune. Este necesar acordarea unui timp indelungat pentru fiecare operatiune de vopsire jante auto. Se doreste intotdeauna o vopsire de calitate a acestor piese iar jantele vor avea parte de toata atentia din partea personalului specializat pentru desfasurarea acestei actiuni. Culoarea obtinuta prin vopsirea electrostatica trebuie sa fie in concordanta cu cerintele cerute de client.

Foarte des acest tip de actiune este cerute printre serviciul de indreptat jante. Este necesar detinerea unor ustensile profesionale  care vor fi manuite de  adevarati experti in acest domeniu. Se pune pret pe fiecare detaliu  ce constituie etapa de vopsire si acest lucru face ca vopsirea sa contina culori optime dar si o rezistenta in timp  a suprafetelor.

Cea mai importanta  etapa a procesului de vopsire a jantelor auto este reprezentata de pregatirea suprafetei. Aceasta suprafata necesita o curatare in prealabil pentru ca vopseaua aplicata sa aiba o rezistenta sporita.  Vopsirea electrostatica se realizeaza atat pentru jante auto din tabla dar si pentru jante din aliaj si de fiecare data se acorda atentie fiecarui detaliu ce face posibila vopsirea.

mateiVopsirea de jante auto Matei electrostatic se desfasoara intr-un mediu optim pentru derularea fiecarei etape. Spatiul trebuie sa fie unul inchis  pentru a impiedica impuritatile sa patrunda si trebuie asigurat dispunerea de un nivel optim de oxigen.

Tratarea termica a jantelor este o etapa la fel de importanta. Prin acesta etapa vopseaua aplicata capata o rezistenta destul de mare. Este necesara pregatirea cuptorului special de tratare la o temperatura cuprinsa intre 180 si 200 grade Celsius. Mediul optim de racire trebuie sa faca si el parte din acesta etapa.

Pentru cei care doresc o calitate medie de vopsire a jantelor se poate aplela la vopsirea  la pistol. Este o practica relativ simpla  care include slefuirea suprafetei si aplicarea unui lac special. Urmeaza uscarea la cuptor pentru a asigura o rezistenta in timp a vopselei.

Vopsirea electrostatica a jantelor auto  este o actiune complexa care promite rezultate mult mai bune. In proces sunt incluse sablarea, aplicarea unui fuller electrostatic si a culorii dorite. Se aplica si un lac de natura electrostatica. Acest proces se incheie cu ultima etapa si anume procedura de uscare la cuptor. Vopseaua rezultata  este de o duritate incredibila si ramane intacta pe toata durata de viata a jantei. Acest fenomen reprezinta un mare avantaj al vopsirii electrostatice . Aveti posibilitatea sa aplicati culori cat mai extravagante ce au o estetica mult mai aparte.

In cadrul vopsirii de jante auto Matei electrostatic se pot aplica orice tipuri de vopsea pe jantele dumneavoastra, atat nuante mate cat si metalizate sau perlate. Indiferent ca sunteti persoana fizica sau faceti parte din cadrul unei firme puteti apela la acest tip de serviciu  daca doriti o personalizare a masinii realizata de catre profesionisti in domeniu.

Cum se realizeaza vopsirea electrostatica a jantelorhttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/05/sl1.jpghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/05/sl1-150x150.jpgadminAutoServiciimatei electrostatic,vopsire electrostatica jante,vopsire in camp electrostatic,vopsire jante autoPrintre principalele domenii de activitatea  a vopsirii  electrostatice se numara si vopsirea jantelor proces care se realizeaza in mai multe moduri si se face tot posibilul in a se obtine rezultate extraordinar de bune. Este necesar acordarea unui timp indelungat pentru fiecare operatiune de vopsire jante auto. Se doreste...Blog despre Bucuresti la zi