Alegerea unui semineu pentru casa ta este o decizie importanta. Poate sa te coste ceva mai mult, pana la 4-5000 de lei sau chiar mai mult, insa investitia facuta va dura o viata intreaga. Chiar si daca vei vrea sa iti vinzi casa, faptul ca ai un termosemineu, va  fi un punct in plus pentru cumparatori.

Ca sa tea jut sa alegi intre modelele de termoseminee din Suceava ce sunt disponibile pe piata, am decis sa ridic cateva intrebari la care va trebui sa raspunsi. In functie de raspunsul tau vei sti exact ce tip de termosemineu iti trebuie.

1) Unde vrei sa instalezi termosemineul?

Daca ai mai avut unul, este destul de simplu, il inlocuiesti pec el vechi.  Insa avand in vedere ca acum ai la dispozitie termoseminee electrice ce nu emit gaze si nu au nevoie de un cos de fum, il poti instala practic oriunde iti doresti. Poate vrei sa adormi in fata semineului, si atunci a trebui sa il instalezi in dormitor, sau poate in bucatarie, ori de ce nu, in locul lui traditional, in living.

img1-1Daca nu vrei sa construiesti un cos de fum, poti sa alegi modele de termoseminee in Suceava din metal, care pe deasupra iti pot incalzi intreaga casa, nu doar camera in care se afla, cu ajutorul unei retele de ventilatie ce impinge aerul cald prin toate casa.

2) Cat vrei sa investesti?

Un termisemineu mic, electric, pentru o singura camera, poate fi destul de ieftin. Dar, daca vrei sa incalzesti toata casa, atunci intreaga instalatie poate ajunge la cateva mii de lei. Tu decizi ce anume vrei sa cumperi.

3) Ai nevoie de semineu pentru aspect, ca sa incalzeasca locuinta sau pentru ambele?

Cel mai probabil vei vrea sa arate bine si sa functioneze, nu? Atunci ar fi bine sa investetsi intr-un termosemineu ce functioneaza cu propan, ulei, lemn sau peleti de lemn. Nu-ti fa griji cu privire la design, toate arata incredibil de bine si nu costa chiar atat de mult.

4) Cat de mare este suprafata de incalzit?

Un semineu poate fi o buna sursa de caldura pentru o camera. Pentru o casa, insa va trebui sa instalezi acele canale de ventilatie de care vorbeam mai sus.

5) Cat vrei sa cheltui lunar cu incalzirea?

In functie de combustibilul cu care functioneaza, facture lunara poate fi mai mare sau mai mica.  Costurile nu se termina cu achizitia si instalatie. Vei mai cheltui bani pe combustibil si ingrijire, astfel ca trebuie sa iei in considerare si acest cost.

In plus, trebuie sa vezi cat de usor poti sa faci rost de combustibil, mai ales daca alegi un semineu ce fucntioneaza cu gaz sau ulei.

6) Cum se va potrivit termosemineul cu restul casei tale?

In functie de preferinte, poti sa creezi un stil diferit, personal, insa trebuie sa ai grija cu incorporezi un termosemineu in casa ta. Nu vrei sa il scoti in evidenta, prin faptul ca nu pare la locul lui, ci trebuie integrat cu gust in  interiorul casei tale. Astfel el va contribui la sentimentul de confortabilitate pe care il simti cand intri in casa.

Nu te ingrijora, din gama de termoseminee din Suceava sigur vei gasi ceva pe placul tau, si potrivit bugetului.

Cum sa alegi termoseminee in Suceavahttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/01/img1-1.jpghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/01/img1-1-150x150.jpgadminProduseServiciiEricaCeramica,gresie si faianta suceava,instalatii sanitare suceava,obiecte sanitare baie lux,obiecte sanitare italiene,termoseminee suceavaAlegerea unui semineu pentru casa ta este o decizie importanta. Poate sa te coste ceva mai mult, pana la 4-5000 de lei sau chiar mai mult, insa investitia facuta va dura o viata intreaga. Chiar si daca vei vrea sa iti vinzi casa, faptul ca ai un termosemineu, va...Blog despre Bucuresti la zi