In functie de evenimentul la care participi, botez, nunta, majorat, serbare, acordare de diplome, bal, prezenta unui fotograf este cruciala. Fara acesta, ar fi niste evenimente care s-ar pierde in van si pe care am fi bucurosi sa le pastram in amintirile noastre, care, cu trecerea timpului, se mai distorsioneaza.

Ar fi trist ca in epoca tehnologiei sa mai lasam asemenea evenimente sa fie lasate prada uitarii, cand sunt atat de multe posibilitati cu privire la aria fotografica.

Dar, totusi, daca tot dispunem de smartphone-uri care ne ofera posibilitatea de a ne crea propriile amintiri, de ce avem nevoie de un fotograf profesionist?

Ei bine, raspunsul este simplu. Nimic nu o sa redea calitatea aparutului sau de fotografiat in care a investit mii de euro si nimic din experienta noasta artistica nu va reda aspectul final pe care il vor obtine fotografiile facute de un astfel de fotograf.

Iata cateva motive care o sa te faca sa intelegi de ce ai nevoie de un fotograf profesionist:

Abilitatile artistice imbinate cu cele tehnice. Daca nu te pasioneaza fotografia decat la un nivel superficial, atunci probabil nu te-ai gandit cate setari si cata teorie se afla in spatele unei fotografii facute de un fotograf profesionist. Si daca nu te-ai gandit la acest aspect, probabil nu te-a preocupat nici munca de dupa, munca de editare, de sortare, de eliminare a pozelor neclare sau de salvare a unor poze cu potential.

Experienta de-a lungul timpului. Fotografii profesionisti au trecut prin multe evenimente de o multime de ori si stiu mai bine cum decurg acestea. Stie care sunt indatoririle sale atunci cand vine vorba de o nunta, stie ce trebuie sa faca atunci cand merge la un botez sau majorat si cu siguranta stie si cum sa gestioneze invitatii in astfel de situatii. Este o persoana joviala, dar care isi trateaza munca cu seriozitate pentru ca la final atat el, cat si clientii cu care colaboreaza sa fie multumiti de rezultatul final.

Emotii si stres. Munca unui fotograf nu este nici pe departe roz, oricat de colorate ar fi livrate pozele. Emotiile si stresul sunt stari greu de evitat, dar intr-un fel il si ajuta sa devina responsabil, organizat si calculat. Nimeni nu a spus ca este usor, dar nimeni nu a spus de asemenea ca nu o sa fie distractiv. Mai ales cand imbratisezi meseria pe care o practici cu atata dedicare, timpul petrecut muncind poate fi imbucurator.

Se descurca cu brio in situatiile limita. Nu se intampla lucrurile ca la carte de fiecare data. Intervin si probleme tehnice, probleme legate de organizare pe care o persoana spontana le poate duce la final cu brio. O persoana care nu are experienta necesara in domeniu nu stie cum sa se descurce in astfel de situatii si este posibil sa clacheze, oprind astfel si din dinamismul evenimentului.

Munca de dupa eveniment. Aici, fotografii profesionisti au foarte multa munca de prelucrare a fotografiilor efectuate. Acestea nu sunt oferite niciodata clientilor in forma in care sunt in aparatul de fotografiat, ci este o adevarata munca in spate de editare, de prelucrare, de sortare.

Asadar, daca inainte stateai pe ganduri cu  privire la atributiile unui fotograf profesionist, ei bine, acum poate ti-ai mai schimbat parerea. Este important sa intelegem ca la astfel de evenimente un fotograf profesionist este mai mult decat necesar pentru intretinerea atmosferei si pentru munca de calitate depusa in fotografiile pe care le primim ulterior.

De ce ai nevoie de un fotograf profesionist?https://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2020/03/fotograf-profesionist-1024x684.jpeghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2020/03/fotograf-profesionist-150x150.jpegadminServiciifotograf profesionist,fotograf profesionist atributii,fotograf profesionist bal,fotograf profesionist botez,fotograf profesionist calitati,fotograf profesionist nuntaIn functie de evenimentul la care participi, botez, nunta, majorat, serbare, acordare de diplome, bal, prezenta unui fotograf este cruciala. Fara acesta, ar fi niste evenimente care s-ar pierde in van si pe care am fi bucurosi sa le pastram in amintirile noastre, care, cu trecerea timpului, se mai...Blog despre Bucuresti la zi