Uneori simtim nevoia de o schimbare. Si acea schimbare nu consta neaparat intr-un stil vestimentar diferit, intr-o coafura inedita, intr-un nou model de unghii sau de un tratament corporal/facial. Uneori ne dorim o schimbare care nu este atat de des intalnita la oamenii din jur, o schimbare care sa ne reflecte cel mai bine personalitatea si anume, lentilele de contact.

Lentilele de contact colorate iti ofera privilegiul de a-ti schimba culoarea ochilor pentru a crea un look subtil sau indraznet, indiferent daca iti doresti sa-ti imbunatatesti vederea sau daca iti doresti sa iesi in evidenta.

Insa intotdeauna, opteaza pentru lentile colorate de calitate, care sa nu te dezamageasca dupa cateva utilizari si care, mai ales, sa nu iti afecteze vederea.

Lentilele de contact colorate sunt disponibile atat cu dioptrii sau plani (fara dioptrii)

Lentilele de contact colorate cu prescriptie corecteaza miopia, hipermetropia sau astigmatismul, evidentiind culoarea naturala a ochilor tai sau schimband-o complet.

Lentilele de contact colorate plane sunt purtate in scop pur cosmetic si nu au putere dioptrica.

Costul lentilelor colorate poate fi semnificativ mai mare decat al celor obisnuite, insa pentru multi purtatori, beneficiul schimbarii culorii ochilor face ca pretul acestora sa nu fie un factor important.

Tipuri de lentile de contact colorate

Majoritatea lentilelor de contact colorate sunt concepute pentru a mima aspectul natural al irisului. Din moment ce irisul are in structura linii si forme colorate, multe dintre lentilele colorate contin mici puncte si linii colorate asezate astfel incat lentila sa aiba un aspect cat mai natural. Centrul lentilei, partea care se suprapune pupilei, este transparenta, pentru a nu obtura vederea.

Lentilele  colorate sunt disponibile in trei categorii de nuantari.

Cu nuanta discreta. Aceste lentile au de obicei o nuanta discreta de bleu sau verde, dar care nu modifica culoarea ochilor, avand ca scop final ”ochii mai stralucitori”.

Nuanta de evidentiere. Aceste lentile dispun de o colorare solida, dar transparenta, usor mai inchisa decat nuanta discutata anterior. Aceste lentile sunt de obicei alese de cei cu nuante deschise ale ochilor, si care isi doresc o culoare a ochilor mai intensa.

Nuanta opaca.  Aceste lentile au o colorare intensa care schimba culoarea ochilor complet. Ele sunt disponibile intr-o gama variata de culori, printre care caprui, verde, albastru, violet, ametist, maro si gri. Lentilele de contact colorate speciale ”teatreale” ofera posibilitatea transformarii in diverse personaje.

Alegerea culorii potrivite

Culoarea potrivita a lentilelor de contact depinde de numerosi factori, cum ar fi culoarea parului sau nuanta pielii tale si, nu in ultimul rand, de tipul de look pe care doresti sa il abordezi: subtil si natural sau dramatic si indraznet.

Daca ai ochii de culoare deschisa si ai vrea sa aduci o imbunatatire subtila aspectului tau, poti alege una dintre variantele de lentile pentru aprofundarea culorii irisului si pentru definirea marginilor acestuia. Si, daca iti doresti sa-ti schimbi culoarea ochilor si sa ai un aspect natural in continuare, atunci poti alege o nuanta de verde, daca ai ochii albastri, de exemplu. Daca vrei sa optezi insa pentru o schimbare vizibila, atunci poti alege lentile de contact in tonuri calde, cum ar fi maro deschis.

In cazul celor cu ochii in nuante inchise, pentru un aspect natural se poate opta pentru culori calde de caprui. Dar daca-ti doresti sa iesi in evidenta, alege culori in nuante vii:  albastru, verde sau violet.

Asadar, lentile de contact iti vin in ajutor in diverse imprejurari, dar chiar daca iti alegi lentile din motive pur estetice alege lentile colorate de calitate, pentru a te bucura cu adevarat de ele. Atunci cand vine vorba de sanatatea noastra, calitatea produselor pe care le folosim joaca un rol destul de important.

Lentile colorate de calitate – calitatea inainte de toate!https://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2020/03/lentile-de-contact.jpghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2020/03/lentile-de-contact-150x150.jpgadminProduselentile colorate,lentile colorate de calitate,lentile colorate de calitate alegere culoare,lentile colorate de calitate sfaturi,lentile colorate de calitate tipuriUneori simtim nevoia de o schimbare. Si acea schimbare nu consta neaparat intr-un stil vestimentar diferit, intr-o coafura inedita, intr-un nou model de unghii sau de un tratament corporal/facial. Uneori ne dorim o schimbare care nu este atat de des intalnita la oamenii din jur, o schimbare care sa...Blog despre Bucuresti la zi