Bucurestiul poate fi sufocant, si poate fi extrem de aglemrat, iar restaurantele de nunti nu fac exceptie. Uneori trebuie sa cauti mult timp si atunci cand Il gasesti trebuie sa bagi mana adanc in buzunar, pentru ca este cea mai scumpa parte a nuntii tale.

Pentru ca totul sa mearga mai usor, iti recomand sa alegi un restaurant in Grozavesti, insa iti voi da o serie de indicii potrivite pentru orice oras, la orice ora.

2-150x150Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa conturezi un buget initial. Nu semna un contract cu un restaurant scump doar ca sa ajungi mai tarziu sa ramai fara bani cand trebuie sa platesti alte servicii. Poti apoi sa continui si sa iti faci o lista cu toate restaurantele din zona in care iti propui sa iti petreci ziua nuntii. Probabil aceasta este cea mai frustranta dintre etapele pregatirii unei nunti. Poti incepe sa te uiti pe internet la galeriile restaurantelor, insa exista restaurante care arata foarte diferit in realitate, asa ca cel mai bine ar fi sa faci o plimbare pana acolo sa te convingi ca este ceea ce trebuie.

Ca sa iti fie usor, am compus o lista de lucruri la care sa fii atenta in timpul ‘cercetarilor’ tale, astfel incat la sfarsit sa ai o imagine de ansamblu asupra fiecarui restaurant in Grozavesti , si sa il alegi pe cel potrivit.

Iata ce trebuie sa contina aceasta lista:

 • Numele si locatia
 • Capacitatea, ai grija sa fie suficient de incapator
 • Disponibilitatea
 • Tipul (hotel, cort, punct istoric sau restaurant)
 • Dispunere si arhitectura: unele restaurant pot fi inghesuite, sau pot avea o suita de Sali mai mici separate, care pot fi nepractice sau chiar de-a dreptul neplacute in cazul  unei nunti.asigura-te ca totul este asa cum arata in fotografii si fa o vizita restaurantului.
 • Daca site-ul restaurantului iti ofera aceasta posibilitate poti simula un meniu si poti afla cam la cep ret se vor ridica cheltuielile tale.
 • Include si numele site-ului pentru fiecare restaurant vizitat. Poti intra repede si poti verifica anumite detalii in caz ca le-ai uitat.
 • Restrictii: unele restaurant pot sa iti inchirieze spatiul pe un timp extrem de limitat, si iti pot temina nunta mai repede decat ti-ai dori. Ai grija ca intrebi si acest aspect, pentru a evita surprizele neplacute.
 • Parcare si transport: desi poate fi neglijat de multe viitoare mirese, ai grija ca restaurantul ales sa aiba sufieciente locuri de parcare. Este neplacut sa iti pui invitatii pe drumuri, mergand in pantofi eleganti, de-a lungul si de-a latul orasului, pana la restaurant.
 • Facilitate extra: include aici orice facilitate in plus pe care o are restaurantul fata de cee ace vezi in mod normal, s-ar putea sa fie exact ce iti trebuie. De la sistemul de sunet, la mese si scaune, ori tacamuri speciale – totul conteaza.
 • Meniu: include aici cee ace ti s-a parut mai interesant. In plus scrie daca ofera o degustare gratuita, ori daca bucatarii gatesc si meniuri pentru invitatii care urmeaza regimuri alimentare speciale – diabeticii, vegetarienii, etc. in plus, poti sa intrebi, daca prefer, daca sunt de acord sa iti aduci bucatarul tau preferat.  Unele restaurante sunt deschise la altfel de posibilitati.
Pentru nunta ta, alege un restaurant in Grozavestihttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/03/2-150x150.jpghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/03/2-150x150.jpgadminServiciiTurismhotel 3 stele bucuresti,hotel bucuresti,hotel sector 6,restaurant grozavesti,restaurant nunta,restaurant sector 6Bucurestiul poate fi sufocant, si poate fi extrem de aglemrat, iar restaurantele de nunti nu fac exceptie. Uneori trebuie sa cauti mult timp si atunci cand Il gasesti trebuie sa bagi mana adanc in buzunar, pentru ca este cea mai scumpa parte a nuntii tale. Pentru ca totul sa mearga...Blog despre Bucuresti la zi