Viziteaza un cardiolog bun in Iasi!
In cazul pacientilor diabetici se vor efectua consultatii cardiologice pentru depistarea precoce a bolilor cardiovasculare, in special a aterosclerozei, consultatii ce implica electrocardiograme pentru evidentierea eventualelor tulburari de ritm care sugereaza ischemia/infarctul sau insuficienta cardiaca congestiva.
In functie de suspiciunile medicului cardiolog, se vor efectua o serie de teste minim invazive care au rolul de diagnostic precum angiografia generala, coronarografia, arteriografia periferica sau carotidiana etc., precum si tratamentul in cazul stenozelor ce ating proportia de 40%, dintre care enumeram angioplastia periferica cu balon, angioplastia carotidiana etc.
Cauza aparitiei diabetului nefiind precis cunoscuta face ca prevenirea bolii sa fie dificila. Cunoastem insa factorii care favorizeaza si declanseaza boala, iar principalul factor este ereditatea, predispozitia la boala. In general, pacientii care au rude de sange apropiate diagnosticate cu diabet, sunt predispusi la diabet. Un cardiolog bun in Iasi nu este usor de gasit dar in final va fi bine.
Pentru a preveni aparitia bolii, pacientul trebuie sa abordeze un stil de viata sanatos, sa nu faca abuzuri de alimente zaharoase, sa nu fie sedentar, sa urmeze un program de exercitii pentru mentinerea greutatii si sa se prezinte la controlul periodic.
Complicatiile survenite in urma netratarii sau tratarii necorespunzatoare a diabetului pot implica, pe langa bolile de natura cardiaca, si coma hipersomolara sau cetoacidoza diabetica. Din punct de vedere cardiovascular, anomaliile circulatorii pot pune viata pacientului in pericol conducand la infarct, accident vascular cerebral sau amputatie de membre, cauzata de modificarile ireversibile ale tesutului alimentat de vasul de sange ocluzionat. Trebuie sa stii ca este important sa vezi daca totul e in regula, incepe prin a merge la un cardiolog in Iasi.
Pacientul diagnosticat cu diabet de tip I sau II trebuie sa retina faptul ca riscul de a dezvolta o boala coronariana este de cel putin doua ori mai mare decat in cazul pacientilor nediabetici. Controalele periodice sunt obligatorii pentru a nu isi pune viata in pericol. Analizele de laborator trebuie realizate periodic, pentru a se vedea nivelul de glucoza din sange si nivelul de colesterol, de asemenea, hipertensiunea arteriala trebuie apreciata corespunzator, iar consultatia cardiologica periodica este necesara pentru depistarea eventualelor depuneri ateromatoase su schimbari de ritm cardiac.
Regimul alimentar imbunatateste considerabil starea pacientului. Renuntarea la fumat, cat si alcatuirea unui program de exercitii pentru a contra greutatea reprezinta doua dintre metodele eficiente pentru a preveni riscul unui infarct sau a unui accident vascular cerebral.
https://www.bucurestilazi.ro/viziteaza-un-cardiolog-bun-in-iasi/Viziteaza un cardiolog bun in Iasi!https://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/10/cardiolog-bun.pnghttps://www.bucurestilazi.ro/wp-content/uploads/2017/10/cardiolog-bun-150x150.pngServiciicabinete cardiologie iasi,cabinete cardiologie pediatrica iasi,Cardiolog bun Iasi,Cardiolog Iasi,cardiologie iasi,Cardiologie pediatrica iasiIn cazul pacientilor diabetici se vor efectua consultatii cardiologice pentru depistarea precoce a bolilor cardiovasculare, in special a aterosclerozei, consultatii ce implica electrocardiograme pentru evidentierea eventualelor tulburari de ritm care sugereaza ischemia/infarctul sau insuficienta cardiaca congestiva. In functie de suspiciunile medicului cardiolog, se vor efectua o serie de teste minim...admin contact@zao.roAdministratorBucuresti la Zi
Lasă un răspuns